USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Землі сіл, приєднаних до Луцька, облікують

21 Грудня 2020 14:51
Наступного року буде проведено облік усіх земель приєднаних до Луцька громад та складено топографічні плани.

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Виконком розглянув проєкт Програми розвитку та модернізації інформаційної системи містобудівного кадастру на території Луцької міської територіальної громади на 2021–2022 роки.

Керівник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз зазначив, що бюджет програми на наступний рік становить 3,8 мільйона гривень. За ці кошти, зокрема, заплановано провести картографічні роботи у прилеглих селах.

«Робота, яка проводитиметься, насправді дуже важлива. Для того, аби ми зрозуміли ситуацію, яка склалася в прилеглих громадах, для того, аби ми розібралися з землями, генеральними планами, нам потрібно оновити містобудівну документацію, провести топографічні та геодезичні зйомки. У нас є єдина система, куди ми вносимо, містобудівні дані; її потрібно оновити для того, щоб ми в майбутньому не стикнулися з хаосом чи безладами на територіях громад, які до нас приєдналися. Ми маємо чітко розуміти, яка земля – під житлову забудову, а де ми можемо розміщувати виробництво, нові підприємства, де – соціальна інфраструктура», – сказав мер міста Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus