USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку сервісний центр EVODA відновлює роботу

25 Травня 2020 22:02
Офіс обслуговування клієнтів КП «Луцькводоканал» EVODA відновлює роботу.

Про це йдеться на сторінці сервісного центру у фейсбуці.

«Шановні лучани! Повідомляємо вам, що сервісний центр EVODA відновлює роботу із дотриманням вимог і правил карантину.

При виникненні будь-яких питань стосовно послуг водопостачання, водовідведення та оплати послуг підприємства «Луцькводоканал» запрошуємо вас відвідати центр обслуговування клієнтів EVODA за адресою: Луцьк, пр. Соборності, 25 (у дворі напроти ресторану «Княжий двір»)» – йдеться у повідомленні.

Вхід до сервісного центру дозволено лише при наявності індивідуальних засобів захисту та дотриманні протиепідемічних заходів.

Послуги сервіс-центру EVODA:

1. Фінансово-розрахункові: подання показників лічильників, нарахування за спожиті послуги, рахунки, звірка, тарифи, пільги та субсидії, способи та терміни оплати тощо;

2. Юридичні: укладання договорів, реструктуризація боргових зобов’язань;

3. Інженерні: технічні умови, проектування, узгодження проектно-кошторисної документації;

4. Консультативно-інформаційні: відповіді та роз’яснення всіх питань, які хвилюють споживачів послуг водопостачання та водовідведення, реєстрація в «Особистому кабінеті споживача»;

5. Сантехнічні: встановлення та повірка лічильників, послуги з очищення каналізаційних мереж, приєднання до мереж водопостачання, встановлення загальнобудинкових і приватних вузлів обліку, замовлення проб якості води, виклик майстрів для налагодження роботи каналізаційних мереж, відновлення чи налагодження водопостачання і водовідведення;

6. Реалізація екологічних, соціальних, інноваційних проектів, маркетингова діяльність, рекламні та інформаційні заходи та ін.

7.Індивідуальний підхід до кожного клієнта і вирішення можливих проблем, пов’язаних із послугами водопостачання та водовідведення, проведення особистих прийомів громадян.

Заклад працює з 8:00 до 18:00 без перерви на обід. Вихідні – субота та неділя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 26 Травня 2020 09:34
Запитання-для чого?Ще одне вогнище створити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus