USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині шахрай видає себе за начальника-податківця

7 Квітня 2014 13:22
Шахраї в Луцьку придумують нові форми обману довірливих мешканців обласного центру та всієї Волині. В останній час до регіональних підрозділів внутрішньої безпеки надходять заяви та повідомлення від посадових осіб Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області про вчинення шахрайських дій невідомими особами від їх імені, а також, навпаки, від суб'єктів господарської діяльності щодо скоєння стосовно них протиправних дій.

Переважна більшість подій має майже однакові обставини, - повідомляє прес-служба Луцької міськради.

Так, до посадових осіб волинських фірм телефонує громадянин, який звертається, нібито, від імені в.о. начальника Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області із проханням надати гроші за не проведення перевірки фінансової діяльності суб’єктів господарювання, інших неправомірних вимог.

Враховуючи, що вказані факти підривають авторитет Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області та знижують рівень довіри до працівників органів податкової служби з боку підприємців, у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій під виглядом працівників органів податкової служби або, нібито, від їх імені, просимо повідомляти міліцію за телефоном 102 або управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Волинській області на службовий телефон (0332) 777171, а також особисто звертатись за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
настя Показати IP 7 Квітня 2014 13:24
ужас скільки дибілів
11 Показати IP 7 Квітня 2014 15:51
мда.... а де ж щирі українці.. які платять податки та не дають хабарів.. на віче певне найбільше галасують про люстрацію...а самі??? ведуться на шахрая...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus