USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку шанувальники поетичного слова зібрались на Волинський форум української поезії

22 Березня 2024 23:25
У межах Національного тижня читання поезії в Луцьку відбувся Волинський форум української поезії. Мета заходу - популяризація читання, обговорення ролі поетів і поетичного слова в сучасній культурі. Форум об’єднав літераторів, шанувальників поетичного слова, читачів і бібліотечну спільноту.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Захід проходив за участі членів Волинської обласної організації Національної спілки письменників України: Ольги Ляснюк, Надії Гуменюк, Миколи Мартинюка, Євгенії Назарук, Олени Харитонюк, Наталії Шульської, Сергія Цюриця.
Поезія, яка лунала на зустрічі, була об'єднана бажанням та прагненням якнайшвидшої перемоги, повернення в рідний дім усіх захисників та захисниць.

Музичні композиції на слова українських поетів звучали у виконанні лідера гурту «Чорні Черешні», заслуженого діяча естрадних мистецтв України Юрія Поліщука, солістки культурно-мистецького центру «Красне» Ольги Ткаченко.
Читати ще: Поезія, що надиктована серцем: у Луцьку презентували книгу «Лінії оборони»

Присутні мали змогу поспілкувалися та отримати автографи від авторів, зробити фото з улюбленими письменниками.
Учасників заходу привітала директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів, яка подякувала літераторам за творчість, активність, участь у культурно-мистецькому житті громади, побажала нових здобутків, натхнення, бажання та можливості творити у мирній Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus