USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку шукають бізнесмена, щоб відкрити готель та ресторан біля замку Любарта

24 Липня 2020 17:34
У Луцьку проведуть конкурс на кращу ідею закладу у будівлі на вулиці Кафедральній, 4. Переможцю приміщення віддадуть в оренду за 1 гривню на рік.

Про це в інтерв’ю Першому розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Ми зараз думаємо про оголошення інвестиційного конкурсу. На вулиці Кафедральній, 4 (зараз там працює бюро патанатомії) є приміщення – колишній гостинний двір Прайзлерів. Воно в невтішному стані – витрачати гроші з міського бюджету на ремонт недоцільно. Тому хочемо надати приміщення в пільгову оренду – вартістю 1 гривню на рік людині, яка візьме на себе зобов’язання реконструювати будівлю, відповідно до усіх вимог», – розповів посадовець.

З його слів, перевагу надаватимуть ідеям з відкриттям готелю та ресторану з літнім майданчиком у внутрішньому дворі.

«Думаю, що йтиметься про оренду на 20 років. Є прекрасний приклад «Ротонди» у центральному парку. Підприємцю також надали приміщення в пільгову оренду на 10 років – він вклав кошти і тепер ми маємо прикрасу парку замість аварійного об’єкту», – сказав радник міського голови.

Для бюро патанатомії, запевняє Ігор Поліщук, вже знайшли інше приміщення. Перед тим, як оголошувати конкурс йому запропонують переїзд.

Конкурс може відбутись наприкінці літа. Оцінюватиме ідеї комісія при міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 24 Липня 2020 18:08
1 рік -це мало , на років пять. Реставрація цієї будівлі коштує дорожче.ніж побудувати нову.
Отто Скорценні Показати IP 24 Липня 2020 19:55
Ротонда це не окраса парку, а більмо на оці. Замість спокою лучани у парку змушені слухати російський шансон, яки лунає зі всіх колонок цього хорзовського хліву!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus