USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку шукають підприємців-меценатів для українських захисників

27 Листопада 2015 21:10
Координатори проекту «Меценати для солдата» (МдС) звертаються до підприємців Луцька та області з проханням долучитись до безготівкової підтримки бійців та їхніх сімей.

Безготівкова підтримка означає, що підприємець чи власник бізнесу не допомагає грішми. Натомість, може передати допомогу своїми товарами, речами чи безплатними сертифікатами, запровадити знижки на послуги, надати консультації – тобто допомагає, не витрачаючи «живі» гроші.

«Шановні підприємці Луцька та Волині і просто небайдужі патріоти нашого краю! Волонтерський рух «Мeцeнaти для сoлдaтa» потребує вашої підтримки для бійців, їхніх діток та сімей загиблих героїв, що віддали за нас найдорожче – своє життя. Наш проект безготівковий, ми не збираємо коштів. Натомість пропонуємо долучитися до наших основних ініціатив і стати нашими партнерами.

Ми щомісяця формуємо продуктові набори як для бійців (незалежно чи теперішніх, чи для тих, хто вже повернувся з пекельної війни), так і для сімей з критичної групи (у яких наші побратими загинули, пропали безвісти або й надалі перебувають у полоні). Наразі раціон набору складається із замороженої курятини, макаронів та хлібу, тому було б добре збільшити асортимент продуктів, аби наша допомога виглядала більш суттєвою (це може бути і олія, консерви, фрукти, овочі, побутова хімія, засоби гігієни тощо).

У наших військових є дітки, і ми разом з вами зможемо їх привітати під час новорічних свят, тому розглянемо будь-які ваші пропозиції на цю тему, адже це не так складно – подарувати усмішку і приємні емоції дитині (це можуть бути квитки на відвідини театру чи кінозалу, передача подарунків, святкові програми або майстер-класи, концерти у ваших чи наших приміщеннях).

Ви завжди можете запропонувати за нашим посередництвом свої послуги для бійців. Зробіть для наших героїв щось по собівартості, надайте свої сертифікати, картки постійного клієнта, знижки, консультації або будь-що інше, до чого у вас є доступ, чим ви займаєтесь, чи що виробляєте.

Ми цінуємо будь-яку допомогу і сприяння для бійців у цей складний для України історичний момент з мінімальними втратами у бізнесі та вашого часу», - йдеться у зверненні.

Зв’язатись з координаторами проекту можна за телефоном 050-973-44-84. Або заповнити анкету на сайті чи написати у Фейсбук-спільноту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus