USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку шукатимуть перевізника на два маршрути

16 Лютого 2018 09:42
Конкурс планують провети на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами №№ 17, 17а.

Про це йдеться в проекті рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 15 лютого 2018 року, інформує Конкурент.

Як зазначив у пояснювальній записці до проекту рішення начальник управління транспорту та зв'язку Віктор Кукішев, конкурс оголошується у зв'язку із наближенням закінчення терміну дії договорів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами №№ 17, 17а.

Об'єкти конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в місті Луцьку

Перевізник, не пізніше як за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, сумісного з протоколом роботи програмно-апаратного комплексу «МАК» в Луцьку та оголошення зупинок громадського транспорту.

Також у документі зазначається, що на кожному об'єкті конкурсу передбачається робота не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2018 11:18
Цікава табличка. Тільки в умовах я не знайшов час роботи цього маршруту. Виходить що маршрутки можуть виходити лише в час пік? Хотілося б почути коментар відповідальної особи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus