USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Малюки-сироти знаходять прихисток у сім’ях лучан

1 Жовтня 2014 17:06
Двадцять сімей, які взяли опіку над дітьми сиротами, отримали продуктові набори з нагоди Дня усиновлення. Благодійну акцію організували волинські духівники.

Захід відбувся сьогодні, 1-го жовтня, у приміщенні РАЦСу з нагоди Дня усиновлення, яке щороку відзначається 30-го вересня.

У продуктових наборах була олія, крупи макарони, чай та інше.

«Слава Богу! Церква завжди дбає про людей і все віддає, що має. Тому звертайтеся до нас, ми, чим зможемо, будемо допомагати», - звернувся до присутніх протоієрей Валентин Марчук, голова інформаційно-просвітницького центру УПЦ.

До слова, цьогоріч волиняни всиновили 21 маленьку сироту.

Лучанка Ніна розповіла для Інформаційного агентства Волинські Новини, що рішення усиновити дитину прийняла сама. Каже, що спочатку її старша дочка до цього поставилася насторожено, втім, згодом теж полюбила хлопчика, і допомагає його виховувати. А малюку, який отримав нову сім’ю, зараз 4 роки.

«Мого синочка звати Дмитрик. Вже два роки я його виховую. Раніше я працювала в дитбудинку, а він часто хворів. Коли його клали в інфекційне відділення, то я з ним там і ночувала, і доглядала за ним. В мене серце краялося, мені важко було на нього дивитися - усиновила. Спочатку він через зонд їв, лікарі казали, що так і буде, але зараз вже справи пішли на краще, їсть сам. Він дуже хороший хлопчик! І я його люблю», - розповідає лучанка Ніна.

Після вручення продуктових наборів благочинний Луцької міської округи Володимир Літвенчук закликав усіх бути милосердними та подякував присутнім сім’ям за їх відважне рішення стати опікунами обездолених діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Света Показати IP 1 Жовтня 2014 18:44
Вот таким людям низкий поклон и Слава.
просто Показати IP 1 Жовтня 2014 22:08
і для чого та показуха,жінка яка отримує пакет опіковує своїх внуків а не чужих
Мама до просто Показати IP 2 Жовтня 2014 08:54
а Вам знайоме слово "сирота"? це допомога, в першу чергу, осиротілим дітям, а не опікунам. і немає значення, що доглядає бабуся, коли в дитини немає мами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus