USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку скаржаться на «озеро» у дворі та відсутність освітлення

8 Грудня 2021 07:00
Мешканці будинків на проспекті Соборності в Луцьку нарікають на відсутність благоустрою. Зокрема, вони скаржаться на незадовільний стан асфальтобетонного покриття та відсутність зовнішнього освітлення.

Як зазначив на платформі «Відкрите місто» Сергій Гвоздецький, у дворі на проспекті Соборності, 25 – калюжа, що заважає під час руху прибудинковою територією.

«Тут – калюжа на весь двір, яка практично ніколи не висихає. Коли пройдуть дощі, це місце неможливо обійти. Двір є прохідним, від зупинки громадського транспорту мешканці Соборності та Ветеранів «проходять» через це «озеро». Зараз настає похолодання, тож ця калюжа стане чудовою ковзанкою і для авто, і для людей», – прокоментував чоловік.
Своєю чергою, Сергій Навроцький звернув увагу на відсутність зовнішнього освітлення на проспекті Соборності, 22а.

«Тут не працюють два ліхтарі зовнішнього освітлення тротуару та проїжджої частини зі сторони під’їзду №3 будинку №22а на проспекті Соборності. Прошу відреагувати», – вказав лучанин.

Повідомлення на опрацювання перейняв департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Як ми писали раніше, також жителі Луцька звертають увагу на проблеми міста, як-от залишені транспортні засоби, відсутність зливової каналізації, вибоїни на дорогах, порушення правил дорожнього руху, торгівля сурогатним алкоголем тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Головень Показати IP 8 Грудня 2021 07:59
Не клює, давайте скинемось на зариблення.
ДідоК до Головень Показати IP 8 Грудня 2021 20:45
Неблагодарні. Влада їм озеро, курорт під ніс доставила ... ще й з грязями лікувальними... а вони щось скіглять. Неблагодарні.
Ккк Показати IP 8 Грудня 2021 09:08
Зібралися будинком і засипали. Приватний сектор так і робить сам засипає. Бо влада на приватний сектор забила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus