USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку – спільна молитва за вільну та процвітаючу Україну

22 Січня 2018 13:31
Із нагоди Дня Соборності в Луцьку відбулася спільна молитва духівників різних релігійних організацій. Кожен із них помолився за мир у державі та єдність нації.

Спільна молитва за Україну з нагоди дня проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки відбулася 22 січня на Київському майдані.

Духівники різних конфесій зібралися на ці урочистості, кожен з яких молився за Україну та її націю. Після спільної молитви, представники релігійних течій побажали й політикам мати таку ж єдність, яку сьогодні продемонстрували духовні наставники.

Завершилися урочистості покладанням квітів до пам’ятника борцям за волю і незалежність України та до пам’ятних стендів.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що День Соборності – одна з ключових історичних подій, яка свідчить про волелюбність українського народу.
«Це особливий день для України, для її історії та майбутнього. Фактично, це був початок української держави. Україна –єдина, соборна та неподільна, а українці мають спільно працювати задля світлого майбутнього, підставляти плече помочі, аби ми жили в процвітаючій державі», – наголосив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus