USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку стартував 76 театральний сезон

22 Вересня 2015 11:30
Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченко розпочав 76 театральний сезон. За доброю традицією актори презентували краянам прем’єру, - йдеться на ВОДТРК.

Масштабність постановки, розкішні костюми, а найголовніше – переконлива гра волинських акторів, які втілили образи темпераментних, дотепних і щирих грузинів. Колоритну виставу за твором Авксентія Цагарелі «Ханума» подарував глядачам столичний режисер Микола Яремків.

«Ханума» – комедія-водевіль, музику для якої написав Гія Канчелі. Національні пісні, танці й тости, характерна жестикуляція та кавказька подача перенесли глядачів у передмістя старого Тифліфсу, де Ханума влаштовує долю князя – гульвіси, його племінника та доньки заможного купця. Зрештою і сама знаходить своє щастя. Сваха вигадлива та наполеглива.

Головну роль блискуче зіграла артистка драми Олена Ластівка.

Грузинський гумор та яскраві гротескові образи полонили глядачів. Завершення кожної дії зал вітав оваціями.

На цьому новинки 76 театрального сезону лише розпочинаються – вже у середу, 23 вересня на Камерній сцені ще одна прем’єра – вистава-концерт на одну дію «Співоча українська родина», присвячена Миколі Лисенку.



Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що у Луцьку безкоштовно покажуть 5 вистав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus