USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Луцьку стартував відкритий кубок з кіокушинкай карате

10 Грудня 2017 12:45
Найкращі юні представники виду бойових мистецтв, який створив легендарний майстер Масутацу Ояма, змагаються у рамках кубку, приуроченого до 15-ї річниці Волинської обласної федерації кіокушинкай карате.

Відкритий кубок Волині з кіокушинкай карате серед юніорів та юнаків відбувається 10 грудня в обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Генеральний партнер кубку, президент Європейського альянсу з пауерліфтингу, майстер спорту України міжнародного класу, семиразовий чемпіон світу Вадим Коцага подякував батькам, які привели своїх дітей у секції. Відомий спортсмен зауважив, що діти не повинні перебувати на вулицях, вони мають займатися спортом у залах, вдосконалюватися, відпрацьовувати свою майстерність. Вадим Коцага процитував прислів’я – «не потрібно одним ударом класти на лопатки, вмінням піднятися з колін має бути ваша усмішка», та закликав юнаків та дівчат у правильному руслі використовувати свою силу у майбутньому.

Координатор програми «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олексій Сорокун зазначив, що це не перший захід Федерації кіокушинкай карате у Волинській області, до якого долучився Фонд Ігоря Палиці. Цього разу Фонд придбав медалі для нагородження переможців змагань. За дорученням Ігоря Палиці він передав вітання усім учасникам кубку та подякував батькам, які прищеплюють любов до спорту дітям. Учасникам змагань Олексій Сорокун побажав нових звершень та перемог.

Відкрив змагання Президент Волинської обласної федерації кіокушинкай карате у Волинській області, неодноразовий чемпіон та призер чемпіонатів та кубків України та міжнародних змагань, майстер спорту України міжнародного класу Віктор Москвич. Він зауважив, що сьогоднішній кубок ювілейний, адже виповнюється 15 років з дня створення федерації. Та додав, що до проведення змагань долучилася низка організацій та людей, зокрема, Вадим Коцага, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», депутат Луцької міськради Євгеній Ткачук. Спонсорам та партнерам проведення кубку вручили подяки.

Віктор Москвич наголосив, що усі випробування каратисти повинні переносити з честю, а якщо не вдалося перемогти сьогодні – вдасться наступного разу. Наостанок він побажав учасникам кубку впевненості на татамі, не розчаровуватися після поразок, якомога краще проявляти себе для того, щоб бути у збірній Волині на змаганнях наступного року. Змагання відкрили виконанням Державного Гімну України, після чого стартували перші поєдинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus