USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Туреччині загинула закохана пара українських студентів

17 Травня 2021 18:14
У Туреччині загинула пара студентів з України.

Про це 16 травня повідомили в Інституті бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету, де навчалися закохані, передає УНІАН.

«Вчора загинули двоє наших студентів... Попов Олександр та Пришко Анастасія... Зовсім юні...Найкращі, яскраві, талановиті, цілеспрямовані, активні члени студентського директорату інституту... Красива та любляча пара», – йдеться в повідомленні.

Студенти були на відпочинку в Туреччині. Вони взяли напрокат машину, проте не впоралися з керуванням і потрапили у смертельну аварію.

За даними Hurriyet, аварія сталася близько 20:30, в машині було чотири людини, авто перекинулося. Олександр помер на місці, а Анастасія – в лікарні.

Двоє інших людей в машині – Владислав Зікран і Анастасія Нестеренко – вижили, їх госпіталізували з травмами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus