USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку суддя заборонив арешт алкогольної контрафактної продукції

20 Червня 2014 11:56
Суддя у Луцьку не дозволив конфіскувати майже 100 тисяч пляшок контрафактної горілки. Про це повідомили у прес-службі Самооборони Майдану Волині.

У четвер, 19 червня, відбулося два судових засідання з розгляду клопотань старшого слідчого податкової міліції Руслана Байкевича про арешт алкогольної контрафактної продукції, яка належить ТОВ «Міжрегіональні ресурси».

У першому випадку слідчий клопотав у арешті трьох пляшок горілки «Нове полісся», яку реалізовують у магазинах Волині з метою проведення експертизи продукту, який був виявлений під час обшуку.

Сторона відповідача ТОВ «Міжрегіональні ресурси», адвокат Роман Сидорук, заперечив відеозйомку засідання, мотивуючи позицію тим, що на суді може звучати комерційна таємниця. Суддя Олег Ющук таке прохання задовольнив. Під час розгляду клопотання Ющук придирався до опису процедур обшуку. Зокрема, довго обговорював те, чому в адресі обшуку вказаний не «провулок», як це є насправді, а «вулиця» Ватутіна у місті Ковелі. Двічі Ющук виходив у нарадчу кімнату проте таки прийняв рішення арештувати конфісковані пляшки.

У другому клопотанні слідчий просив дозволу арештувати уже набагато більше продукції. Загалом було вилучено більше 96 845 пляшок горілки «Нове полісся» на чотирьох складах за адресами:

Слідчий заявив, що марка горілки є підробленою, рецептура даного продукту Міністерством аграрної політики не видавалася, а тому вказаний продукт не підлягає реалізації на території України, і незаконно розповсюджується.

Щоправда, обшук був проведений 16 червня,

а клопотання про арешт було подане аж 19 червня. (Клопотання мало бути подане не пізніше, ніж наступного дня, тобто 17 червня). Слідчий Байкевич довів до відома суддю, що обсяг роботи був великий, і вкластися у один день було просто неможливо для подання клопотання. Керуючись КПК слідчий, зазначив що це поважна причина для продовження терміну подачі клопотання.

Після розгляду клопотання суддя Ющук ухвалив рішення не дозволяти слідчому накладати арешт на більше 96 тисяч незаконно виготовленої алкогольної продукції.

Сама ж горілка «Нове полісся», що викликала підозри і стала предметом кримінального провадження, була виявлена на прилавках магазинів в області активістами Самооборони Майдану Волині. Одразу після цього Відділ протидії корупції Самооборони звернувся із заявою до правоохоронних органів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Fitch Показати IP 20 Червня 2014 12:09
"Відділ протидії корупції Самооборони" - оце насмішили :)) Чмошнікі, холуї і безробітні - ось з чого складається самооборона.
Анонім до Fitch Показати IP 20 Червня 2014 13:21
Це точно, самооборона це всяке безробітне чмо!
111 до Fitch Показати IP 20 Червня 2014 13:50
вони викрили злочин. Чому така негативна оцінка?
Анонім Показати IP 20 Червня 2014 12:18
Да здравствует наш суд ! Самый гуманный суд в мире ! Гроші прокручують,а люди не бронежилети для армії скидаються . Прокуратура не повинна бути такою беззахистною перед продажними судами.
Че Показати IP 20 Червня 2014 15:12
Тепер 96 тисяч незаконно виготовленої алкогольної продукції надійде у вільний продаж. Результат : з одного боку - вбиті отрутою українці, а з іншого - прибутки керівництву та власникам "Міжрегіональних ресурсів та скромний гонорар "справедливого" поборника закону....
Вкладниця банку Показати IP 20 Червня 2014 16:47
Шановнi Волиняни,ця стаття і це інтерв'ю невідомого гобліна із самооборони - це 100% заказуха бізнес-леді Сухомлин , яка намагається знищити чистий і прозорий Волинський бізнес і нашкодити "Міжрегіональним ресурсам" .......ГАНЬБА!!! нічого не вийде !!!! Крім того так звана її фірма "Галичинатабак" і по сьогоднішній день винна Західінкомбанку понад 3,8млн.гривень кредиту , де чомусь теж дивна сталася історія із заставою яку надала фірма банку (алкогольна продукція-горілка), але зберігалася на складах фірми Сухомлин і кудись дивним чином зникла зі складів (чи то продали чи то вкрали), але факт є факт і по сьогоднішній день є заборгованість по кредиту бізнес-леді і її фірми тому банк не може повернути і не може виплатити депозити вкладникам ................
123 до Вкладниця банку Показати IP 20 Червня 2014 23:36
Не потрібно нам росказувати яка чесна фірма міжрегіональні ресурси! Усі добре знають як вони торгують фальсифікатом і як вони під кришой ригів працювали !
555 до Вкладниця банку Показати IP 20 Червня 2014 23:41
І Сінішин ваш брихун і аферист ! Певно і до нього черга дішла а то любить свою вину на когось звалити !
12345 Показати IP 20 Червня 2014 18:41
Ющук знищить контрафакт самостійно, це була одна з умов прийняття відмови в арешті майна. Переживає за здоровя народу, своє здоровя буде підставляти. Патріот
Бармалєй Показати IP 20 Червня 2014 20:02
Вас кормлять фіговою ковбасою, поять фальшивою горілкою, деруть в маршрутках дурні бабки, судять за хабарі, а ви виступаєте проти тих, хто хоче це заборпонити. Дякую скажіть тим хлопцям.
На краще Показати IP 20 Червня 2014 21:21
В КРАЇНІ НІЧОГО НЕ ПОМІНЯЛОСЬ. ОДНІ ВОЮЮТЬ, ДРУГІ ДЕРИБАНЯТЬ! БАБЛО ХОДИТЬ НЕХІЛЕ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus