USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку судять шістьох молодиків, які напали на фермера

19 Березня 2021 21:12
На останньому засіданні в Луцькому міськрайонному суді мали заслухати свідків у справі, однак ті не з’явилися. Зі слів прокурора, вони не хочуть приходити.

Під час засідання підозрюваним продовжили терміни запобіжних заходів: один з них сидітиме під вартою, а інші – під домашнім арештом, повідомляє телеканал «Аверс».

Судове засідання перенесли. На наступний розгляд справи прокурор має принести документ, який підтверджує, що свідки не хочуть приходити на засідання.

Нагадаємо, ще 2018 року банда з шести людей вчинила напад на волинського фермера. Трапилось це у березні в селі Воютин Луцького району.

Читати ще: Подробиці збройного нападу на волинського фермера

За попередньою інформацією, банда вдерлася до будинку вночі. Та їм вдалося поцупити лише півтори тисячі гривень. Бо мешканці будинку не спали та зчинили галас.

Аби приховати сліди, зловмисники спалили власне авто. Банда сховалася у купі соломи в Горохівському районі. Там їх і знайшли.

До слова, чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цукер Показати IP 20 Березня 2021 06:30
лошйо
Народна прокуратура Показати IP 20 Березня 2021 10:20
Типова українська позиція: як строчити ідіотські анонімні коменти про недоліки поліції і поливати її брудом на телеканалах - усі в чергу стають, а коли самому потрібно проявити свій громадянський обов'язок щодо дачі показань і протиставити себе злу, то відразу в кущі. і при цьому знаходиться ціла купа виправдань: то часу немає по судах ходити, то вигадана загроза з невідомо чийого боку, то ще якась дурня. А насправді - звичайе хуторянство і жлобство, моя хата скраю і я нікому нічого винен . Але варто розуміти, що судять злочинців не на підставі рапортів правоохоронців, як продемонстрував суддя Ковтенунко в недавньому сюжеті з патрульними, а зокрема і на підставі показань свідків та потерпілих

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus