USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку судять за дезертирство військового, який був на лікарняному

30 Квітня 2015 15:11
Військовослужбовець Петро Громик був мобілізований до військової частини, а згодом був змушений проходити курс лікування. Втім, коли військовий після лікарні повернувся до розташування військової частини, його батальйон уже відбув у зону АТО. Тепер чоловік мусить доводити в судах, що він не дезертир.

Про це повідомляє «Під прицілом».

Володимир-Волинський міський суд визнав військового дизертиром і засудив його до двох років позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік.

Однак Петро Громик подав апеляційну скаргу і просив визнати його невинним та закрити провадження по справі. Разом з тим, у своїй скарзі чоловік вказав, о хоче бути присутнім під час судового засідання у суді апеляційної інстанції.

Дружина засудженого військового Анна Громик після судового засідання розповіла, що навіть після вироку суду її чоловік поїхав в АТО добровольцем і перебуває там уже понад 2 місяці. Крім того жінка запевнила, що не вважає свого чоловіка дизертиром, оскільки коли він після лікарняного повернувся до розташування військової частини, йому сказали, повертатися додому і чекати повістку з військової прокуратури, натомість в обвинуваченні вказано, що військовий самовільно покинув військову частину.

Зважаючи на те, що військовий наразі у зоні АТО, а з військової частини В 0116 судові повістки поверталися за закінченням терміну зберігання, колегія суддів Апеляційного суду Волинської області відклала розгляд справи до середини травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
[f-[f Показати IP 30 Квітня 2015 15:47
на СТАРОВИЖІВЩИНІ відпустили з полігону додом на роди до дружини на 10 днів і забули )))) він собі вже рік як горілочку попиває щей зарплату отримує як військовий)))) ато найшли за що судити!!!!!!
Да Показати IP 30 Квітня 2015 17:15
Таких пів тисячі, яких судять, ніби то, за дезертирство. А вони захищали зади тих які судять.
Цьоня-биня Показати IP 30 Квітня 2015 21:00
Почніть із зрадників-генералів !!! Вчепилися до сільського хлопця, який нічого, крім плуга не бачив ... А військові лежать на диванах з жінками вдома!!! Ото АТО !!! Спецпідрозділи біля жінок, а селюхів судять ?!
жиды Показати IP 1 Травня 2015 18:46
сказали что уничтожат все народы
попивай горілочку Показати IP 2 Травня 2015 11:54
ти волинська жаба зі старовиживкі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus