USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку судили військових, які поранили таксиста

17 Листопада 2015 15:46
Один та два роки умовно — таке покарання призначив Луцький міськрайонний суд військовим, які прострелили руку місцевому таксисту. Про це інформує Під прицілом.

Раніше, прес-служба Управління МВС у Волинській області повідомляла про те, що до чергової частини міліції звернувся лікар міської клінічної лікарні та повідомив, що до них поступив пацієнт з наскрізним вогнепальним пораненням руки. Правоохоронці відразу ж виїхали на виклик і просто в приміщенні лікарні допитали пораненого. Ним був 31-річний лучанин Юрій, який працює в одній з місцевих служб таксі.

Чоловік розповів, що того вечора він стояв поблизу супермаркету по вулиці Львівській і до нього підсіла компанія людей ромської національності. Спочатку пасажири попросили відвезти їх до села Гірка Полонка. Там вони зупинилися біля місцевої школи, пасажири вийшли з авто та почали сперечатися з людьми, які знаходилися біля камуфльованого мікроавтобуса. За кілька хвилин люди знову сіли в таксі та попросили водія відвезти їх назад до Луцька.

Однак, дорогою перед в'їздом в місто біля дорожнього знаку «Луцьк» мікроавтобус почав «підрізати» таксі. Аби уникнути ДТП водій таксі з'їхав на обочину та зупинився. В цей момент з мікроавтобуса вийшло двоє чоловіків, які взялися погрожувати таксисту, вимагали в нього ключі від авто та намагалися забрати машину. Через кілька секунд один з хуліганів вистрелив в чоловіка з пістолета Макарова, а інший в цей час розмахував ножем та вимагав віддати йому ключі від авто. Пасажири таксі в цей час просто порозбігалися в різні боки.

Тож відчуваючи біль у руці, чоловік хутко сів в машину та самотужки поїхав до травмпункту міської клінічної лікарні. На той час чоловік ще навіть не знав про те, що у нього поцілили з пістолета. Лише в лікарні, коли чоловік почав знімати одяг, то побачив, що в нього наскрізне вогнепальне поранення. Медики діагностували, що куля не просто пройшла крізь руку таксиста, а й роздробила плечову кістку.

Вже згодом правоохоронці виявили, що куля застрягла у дверцятах автомобіля.

Нападників вдалося знайти того ж вечора. Під час огляду мікроавтобуса та помешкань військовослужбовців правоохоронці виявили та вилучили ще кілька автоматів Калашникова. Згодом військовослужбовці пояснили, що вони тільки повернулися з зони АТО та не встигли завезти зброю у військову частину.

Зрештою, дебоширів притягнули до кримінальної відповідальності за статтями хуліганство та умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

В суді обоє підсудних просили не ув'язнювати їх, тим більше, що вони вже попросили вибачення у потерпілого таксиста та відшкодували йому завдані збитки. Своєю чергою і сам потерпілий просив, аби суд призначив хуліганам покарання не пов'язане з позбавленням волі.

Зрештою, Луцький міськрайонний суд засудив стрілка до 4 років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном, а хулігана з ножем до 3 років в'язниці, проте з іспитовим терміном в один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 17 Листопада 2015 15:59
Супер.А сепара який перетнув нашу границю зі зброєю і вбивав наших вояків засудили тількі на рік.Цілуйте і далі ромів в дупу і буде вам другий Париж))
303 Показати IP 17 Листопада 2015 16:08
Херої!
А Показати IP 17 Листопада 2015 17:27
А статтю за незаконне зберігання зброї забули?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus