USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку Тойота збила дорожній знак

7 Листопада 2016 16:04
Водій Тойоти здійснив наїзд на дорожній знак та збив його. Дорожньо-транспортна пригода у Луцьку трапилася сьогодні, 7 листопада, близько 13 години на вулиці Рівненській. Так він хотів уникнути зіткнення з автомобілем МАН.

На водія Тойоти склали адмінматеріали за порушення дорожнього майна та за спричинення аварійної обстановки (статті 124, 139, частина 4 статті 122 КУпАП).

Про це повідомляє патрульна поліція Луцька у Фейсбук.

За станом на 15 годину у місті громадяни спричинили вже більше 5 ДТП. Учасників дорожнього руху просять буди обачнішими.
Нагадаємо, близько 12 години на вулиці Набережній трапилась ДТП за участю 4 автомобілів: водій Ауді пригальмував і створив аварійну обстановку, за ним їхали фура Рено, мікроавтобус Мерседес та фура Сканія. Водій останньої вантажівки в’їхав у Мерседес.
Розібравшись в ситуації, патрульні оформили протокол за статтею 124 КУпАП на водія Сканії за порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та 2 постанови за статтею 126 КУпАП на водіїв Сканія та Мерседес, оскільки не мали належних документів на автомобілі. Крім того, виявили, що Сканія разом з причепом перебувають в арешті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus