USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку тривають видовищні поєдинки з панкратіону та грепплінгу

17 Травня 2019 16:06
Понад 500 юних спортсменів із 15 регіонів України з’їхалися до Луцька на видовищні змагання з панкратіону та грепплінгу.

Чемпіонат України серед юнаків, молодших юнаків і дітей триватиме в місті протягом трьох днів – 17–19 травня – у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Так, до участі в змаганнях зголосилося більше півтисячі борців із Волинської, Хмельницької, Житомирської, Івано-Франківської, Чернівецької, Кіровоградської, Луганської, Дніпропетровської, Одеської, Київської, Черкаської, Сумської, Харківської, Чернігівської областей і міста Києва.

Вони боротимуться у трьох вікових категоріях: 2004–2005, 2006–2007 та 2010–2011 років народження.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини президент Національної федерації панкратіону України Олександр Мандрик, регіони країни, не представлені на змаганнях, не змогли долучитися до чемпіонату, оскільки не мають достатньої кількості спортсменів зазначеного віку.

«Ці змагання є кваліфікаційними і відбірковими. На них формується збірна команда України вказаних вікових груп, яка вже восени братиме участь у чемпіонатах світу з грепплінгу в Баку (Азербайджан) і з панкратіону в Римі (Італія). Тобто спортсмени будуть відібрані, сформовані в збірну, долучені до навчально-тренувального збору й далі відправлені на міжнародні змагання», – сказав Олександр Мандрик.
Він додав, що чемпіонат проходить саме в Луцьку, тому що Волинська область нещодавно увійшла як постійний член до національної федерації з цих видів спорту й зайняла активну позиції щодо їх розвитку.
«Це найвищий рівень національних змагань – чемпіонат України. Луцьку було доручено провести його на відповідному рівні, і місцева федерація зробила все для того, щоб ці змагання дійсно відбулися на найвищому рівні… Три дні – три килими. Усі поєдинки яскраві, жорсткі та видовищні», – наголосив президент Національної федерації панкратіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus