USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку – турнір юних Джорданів і Шакілів

28 Грудня 2014 14:55
Відкритий новорічний турнір з баскетболу 3 на 3, який зібрав близько 40 команд-учасників, відбувся сьогодні, 28 грудня.

Долучитись до змагання міг будь-хто охочий, хто зібрав команду з 3 або 4 гравців та попередньо зареєструвався. Так, за станом на 12:00 38 команд з різних куточків Волині та Рівненщини виявили бажання стати учасниками спортивного дійства.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова Комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міськради Юрій Волинець, комітет спільно з відділом сім’ї та молоді нещодавно закупили сучасні розкладні баскетбольні щити, тому і вирішили не гаяти часу та застосувати їх в дії.

«Перші такі змагання ми проводили на День міста Луцька, але тоді нам прийшлось позичати щити в Рівному. А тепер маємо власні, які закупили в київській фірмі», - каже посадовець.

Зі слів Юрія Волинця, такі турніри є хорошою пропагандою здорового способу життя та профілактики шкідливих звичок. Окрім того, це дозволяє суттєво зменшити час, який дітвора проводить за комп’ютером:

«Дитина, яка займається спортом, вона не піде й не буде займатись негативними речами. Хочемо відтягнути їх (дітей, - авт.) від комп’ютерів, а також застерегти від куріння, вживання алкогольних напоїв, активізувати їх рухову активність та популяризувати цей вид спорту».

Що стосується безпосередньо турніру, то він відбувався серед трьох вікових груп:

• молодь 1997 року народження і старші;

• юніори та юніорки 1998-2000 років народження;

• юнаки та дівчата 2001 року і молодші.

Організаторами заходу стали комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з Відділом сім’ї та молоді та Федерації баскетболу Волині «МегаБаскет». Всі поєдинки обслуговували професійні судді що, безперечно, додавало ентузіазму молодим зіркам баскетболу.

Переможців та призерів обіцяють відзначити дипломами, медалями, а також подарунками від спонсорів. Зі слів організаторів, такі турніри в майбутньому мають стати хорошою спортивною традицією, адже вже є домовленості щодо організації схожого дійства влітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 28 Грудня 2014 19:00
Це те саме, що написати: ШЕВЧЕНКІВ та ЄВГЕНІВ. Ульот...
Само заборона Показати IP 28 Грудня 2014 21:54
Климчук, що за розваги в день жалоби? Ти де був??? Чого не прийшом "закривати" Порт-сіті?
бувтам Показати IP 29 Грудня 2014 11:29
Розваги відбувалися в закладах навколо цього дійства. А цей захід пропагує здоровий спосіб життя. Та й сама гра баскетбол спонукає до прийняття швидких, правильних рішень і не боятися нести відповідальність за ці рішення. Тому всіляко підтримую те що відбувалося в ПОРТ СІТІ. Організатори молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus