USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку учасники соціального експерименту проведуть моніторинг громадського транспорту

9 Жовтня 2018 07:40
У рамках програми «Відчуйте життя в темряві» у вівторок, 16 жовтня, учасники унікального соціального експерименту проведуть моніторинг громадського транспорту.

Про це повідомляють організатори.

Посадовці Луцькради відзвітують і наочно покажуть, що вони встигли зробити, аби покращити життя для незрячих і слабкозорих лучан, і як врахували минулорічні побажання незрячих (адже 7 листопада виповниться рік від минулорічної подібної акції).

Як і минулого року, супроводжувати високопосадовців у темряві буде незрячий лучанин Іван Заячківський, який щодня впевнено подорожує містом без сторонньої допомоги і знає, як зробити його більш доступним.

Події соціального експерименту «Відчуйте життя в темряві» 16 жовтня 2018 року:

08:30 - Початковий етап акції. Організатори і учасники цього заходу розкажуть журналістам про мету і результати, які очікуються по закінченні цього експерименту. Також присутні журналісти матимуть змогу стати учасниками процесу, коли посадовцям зав’яжуть очі і прямо із кабінету вони почнуть свій маршрут містом. (Луцька міська рада. Кабінет 219).

09:00 - відбудеться власне головний етап експерименту, адже ми проведемо моніторинг міського громадського транспорту та інфраструктури, ходитимемо вуличками міста, демонструючи, із чим кожен день зіштовхуються лучани з порушеннями зору.

14:00 – обід в закладі харчування, де є в наявності меню шрифтом Брайля.

16.00 - прес-конференція для представників медіа за результатами проведеного соціального експерименту, в якій візьмуть участь учасники експерименту, організатори заходу, незрячі лучани, представники «Генерації успішної дії». Луцька міська рада, каб. 105.

Наприкінці дня - ефір на ТРК «Аверс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus