USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вандали розмалювали зупинки

19 Серпня 2015 21:00
У Луцьку вандали пошкодили один з пілонів, що входить до системи туристичного ознакування, та розмалювали зупинки громадського транспорту. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Нині триває активна підготовка до Дня Державного Прапора, Дня міста та Дня Незалежності. Нещодавно працівники комунальних служб очистили зупинки громадського транспорту від написів та реклами. На них планувалося розмістити фотографії міста. Однак, уже наступного дня їх знову розмалювали.



Також вандали пошкодили пілон, що знаходиться на Замковій площі. З одного боку розбили скло. Тут планується встановити антивандальне скло зі спеціального сплаву.

Варто зазначити, що у система туристичного ознакування міста складається з 11-ти багатовекторних вказівників та трьох інформаційних світлових пілонів, що встановлені в ключових місцях руху туристичних потоків. Їх систематично доводиться ремонтувати, адже несвідомі громадяни їх пошкоджують.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ВОНО Показати IP 19 Серпня 2015 21:16
вандали на те і вандали. а от який садист їх проектував?
зубастий Показати IP 19 Серпня 2015 22:10
це не вадали,а дурні.яким нічим себе зайняти
тильки не говоріть Показати IP 19 Серпня 2015 23:06
що вандали! Маємо вже не одне покоління дітлахів що "прикрашають" місто своїми каракулями. Який в громади механізм реагування на вказані вчинки такий і результат!
олга Показати IP 20 Серпня 2015 06:31
Все зразу треба робити з потрібних антивандальних матеріалів, робити антиграфітний захист , а то спочатку тендери на пониження ціни, а через кілька днів - побили. А хто рахував скільки коштує дешево? - те що на перший погляд дешево - в експлуатації коштує дорого.А антивандальне скло із спеціального сплаву звучить недолуго і смішно, тому що скло в таких роботах не повинно використовуватися , тим паче є ще речі пов'язані з охороною праці і технікою безпеки - скло то матеріал травматичний і при розбиванні може травмувати оточуючих - про це теж не пошкодило б знати тим людям , які приймали рішення про замовлення пілонів зі скла. А те що ці вироби можуть бути побиті- то легко було зпрогнозувати , але в погоні за так званою дешевизною виходить дуже дорого, бо платити треба двічі. І якби той чиновник який пролобіював ту компанію , де це виготовили дешево, тепер заплатив зі своєї кишені , то тоді б це було б справедливо. Бо за такі рішення треба відповідати і своїми грішми , а не з бюджету міста.
Андрій до олга Показати IP 20 Серпня 2015 08:49
Антивандальних матеріалів не існує апріорі. "Против лома нет приема".Проти лома тільки лом у вигляді безвідворотності покарання за вчинений злочин,з телетрансляцією судового засідання,так би мовити,знання в маси...
віра Показати IP 20 Серпня 2015 07:05
Добре, вандали, а де міліція-поліція, муніципали, та і просто *не вандали *жителі місоа?!!!!!!? То ж не в лісі б'ють, розмальовують, нищать! Допоки буде ця вселенська байдужість в місті, в краіні?!
зніщення майна Показати IP 20 Серпня 2015 07:50
громади вже півтора року розхвалюется як вищий прояв патриотизму.тому нема чому дивуватись що якісь д*біли вирішили внести свою частку у розвиток европейського міста
Санчез Показати IP 20 Серпня 2015 09:03
Молотком по руці...і написи зникнуть...
Лучанка Н. Показати IP 20 Серпня 2015 09:11
На жаль ми маємо хворе суспільство. У невихованих батьків народжуються невиховані діти. А ще причина - відсутність покарання. Якби порушника виявляли і притягали до відповідальності: щоб заставили це "створіння" прилюдно вимивати і вилизувати разом з батьками зроблену ними шкоду, це б стало повчальним уроком. Прикро, що у нас живуть такі ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus