USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зламали і викинули: у Луцьку вандали пошкодили скульптури кликунів

27 Лютого 2023 15:33
У Центральному парку культури й відпочинку імені Лесі Українки Луцька невідомі пошкодили скульптури кликунів.

Про це повідомили в управлінні туризму та промоції Луцької міськради.

«Рік війни змінив нас. Щодня ми багато втрачаємо, а тому навчилися цінувати своє. Але видно, що не всі. Поряд з нами продовжують жити ті, для кого метою життя є нищення усього хорошого, що є навколо.

26 лютого якісь покидьки зруйнували скульптури кликунів-бігунів у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Зламали і викинули...

Читати ще: Камери зафіксували момент пошкодження кликунів у луцькому парку

Добре, що знайшовся небайдужий лучанин, який побачив ці скульптури і заніс їх до чергового зоопарку.

Місцеві вандали не врахували лише двох факторів – в Луцьку працює система відеоспостереження «Безпечне місто» і поліція вже встановлює їх особи, а також те, що відповідати за свій злочин доведеться за законами воєнного часу», – йдеться у дописі.

Як розповіла Суспільному начальниця управління туризму та промоції Катерина Теліпська, нині важко спрогнозувати, коли саме скульптури знову будуть встановлені на своє місце, на біговій доріжці у парку.

«Самі скульптури не пошкоджені, їх зрізали», – сказала вона.
Нагадаємо, нову скульптуру кликунів розмістили на сходинках, що ведуть до центрального пляжу. Двоє кликунів, що встановлені в парку, офіційно отримали імена – Хвацькό і Прудкό.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 27 Лютого 2023 18:28
"Доброзичливі лучани" , які зрізали Кликунів в парку , вражають своїм інтелектуальним рівнем (( 26.02 о 19год хлопчаки були ще на місці
Кальян Показати IP 27 Лютого 2023 19:18
Відрізати дві ноги і відпустити.
123 Показати IP 27 Лютого 2023 19:33
Дбл блд….. нема слів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus