USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбудеться форум для активної бізнес-молоді

2 Листопада 2017 18:36
Форум «Бізнес-молодь: ефект WOW від співпраці» відбудеться 9 листопада у Луцьку в рамках ініціативи «Український пакт заради молоді-2020».

Якщо вам від 18 до 25 років і ви – волинянин, то ви маєте можливість дізнатись про актуальні можливості для молоді, розвинути свої навички та реалізувати кар'єру в Україні, інформує ГО «Молодіжна платформа».

Захід відбудеться 9 листопада 2017 о 10:00 у м. Луцьк, вул. Винниченка, 26 у приміщенні БЦ «Директорія», поверх 4.

Форум збирає молодь та місцевих роботодавців і включатиме презентації актуальних кар’єрних можливостей на Волині, практичні майстер-класи від HR-менеджерів національних та місцевих компаній, дискусії щодо пріоритетів у виборі першої роботи та спільний пошук WOW-рішень у співпраці бізнесу і молоді.

Організатори Форуму: Міністерство молоді та спорту України та Центр «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Фонду народонаселення ООН.

Партнери заходу: Молодіжний центр Волині та Волинський обласний молодіжний центр праці.

Для участі потрібно зареєструватися до 5листопада 2017 року. На основі заповненої реєстраційної форми до участі у форумі буде відібрано найбільш активних та візійних представників молоді. Обраним учасникам буде повідомлено про рішення та деталі щодо проведення Форуму до 7 листопада 2017 року.

Посилання на реєстрацію - https://goo.gl/forms/pkd9Rv3e1Xc5fEAq2

Участь у Форумі безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проїзд. Основні критерії відбору учасників: мотивація та інтерес до співпраці з компаніями.

З будь-яких питань щодо реєстрації та Форуму пишіть: Тарас Деркач, Центр "Розвиток КСВ", [email protected], (044) 292 02 48.

Довідково.

Український Пакт заради молоді-2020 – це продовження загальноєвропейської ініціативи. Підписуючи документ, топ-менеджери компаній зобов’язалися сприяти створенню мінімум 300 партнерств між бізнесом та освітнім сектором і забезпечити 10000 місць для стажування та першої роботи молоді до 2020 року.

На сьогодні Пакт підписала 67 компаній з 9 міст України. Серед перших підписантів Пакту – компанії «Нестле», «Байер» в Україні, «МетЛайф», «ДТЕК», «Київстар», Кока-Кола Беверіджиз Україна», «КПМГ» в Україні, «Сингента» в Україні, «Укртелеком», «EY» в Україні, група компаній «1+1 медіа».

У планах Пакту на 2017 рік: залучення нових компаній, створення як мінімум 25 партнерств і 2500 місць для стажування та першої роботи, розробка керівництва для компаній з працевлаштування молоді, створення Національного плану дій — програми спільних дій щодо працевлаштування молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus