USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку відбувся елітний фінал футзалу

5 Квітня 2017 08:00
20 команд із міні-футболу змагалися в Луцьку за звання кращої під час елітного фіналу Аматорської футзальної ліги України. Напружений, драйвовий турнір, що тривав протягом трьох днів у КРЦ «Адреналін Сіті», зібрав на спортивному майданчику справжніх професіоналів, а на глядацьких трибунах – сотні уболівальників.

Така непересічна спортивна подія стала можливою завдяки ентузіазму та старанням Асоціацій футзалу України та Волинської області, Аматорській футзальній лізі України та за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», інформують у прес-службі Фонду.

В урочистому відкритті взяли участь віце-президент Асоціації футзалу України (АФУ) Вадим Каганов, голова комітету аматорського і масового футзалу (АФУ) Микола Сергієнко, керівник Асоціації міні-футболу у Волинській області Сергій Голоскоков та координатор програми «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олексій Сорокун.

«Футзал сьогодні набуває все більшої популярності на аматорському рівні, а наша збірна з футзалу давно зарекомендувала себе на світовому та європейському рівнях як один з лідерів. Саме завдяки таким заходам у юного покоління ще більше розвивається любов до спорту, зокрема футболу чи футзалу. А фізична культура та спорт є одним з пріоритетних напрямків роботи Фонду, про що неодноразово наголошує його засновник Ігор Палиця», – зауважив Олексій Сорокун.

Як розповів керівник Асоціації міні-футболу Волині Сергій Голоскоков, серед учасників були й відомі аматорські колективи. Зокрема, захищати свій титул до Луцька приїхала одеська команда «Чорне море», яка виграла попередні дві «елітки». Не менш відомі й столичні «Partizan» та «RED». Елітний фінал не залишився і без участі двох волинських команд: «Надія-2» (фіналіст Кубка Волині та абсолютний чемпіон Вищої ліги) і «Бренд груп» (володар Кубка АМФВ).

«Фінал четвертого елітного фіналу Аматорської футзальної ліги України сезону 2016/2017 років видався дуже захопливим та інтригуючим за ходом подій. У фіналі зійшлися команди «RED» (Київ) та «Чорне море» (Одеса). Проте з рахунком 1:2 одесити після напруженої гри знову стали чемпіонами Елітного фіналу АФЛУ», – зазначив Сергій Голоскоков.

Стосовно волинських команд, то луцька «Бренд груп» – дебютант всеукраїнських змагань – дійшла до ¼ фіналу, де поступилася сумчанам з рахунком 2:6. До речі, луцький гравець Сергій Лисенко показав високий рівень гри й отримав приз кращого бомбардира. Друга волинська команда «Надія-2» з Локачинського району також на стадії ¼ фіналу поступилася чемпіону – команді «Чорне море» з мінімальним рахунком 1:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus