USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відкриють меморіальну дошку Герою Віталію Махновцю

15 Грудня 2015 22:00
Меморіальну дошку бійцю АТО Герою Віталію Махновцю відкриють у Луцьку. Про це на сторінці спільноти Меценати для солдата повідомляє Руслан Теліпський у мережі Фейсбук.

17 грудня о 13:00 у Луцьку на вулиці Сагайдачного, 20 відбудеться відкриття меморіальної дошки Герою Віталію Махновцю. Дошку розмістять на будинку, де жив Герой. Мати загиблого солдата Марія Махновець запрошує всіх небайдужих лучан на відкриття.

Нагадаємо, Віталій Махновець загинув під Волновахою. 33-річний боєць стояв на посту, коли отримав несумісне із життям поранення в голову.

«Підтримаймо прохання мами і згадаймо її сина. Однокласникам Віталія – прохання сконтактуватись зі мною», – пише Руслан Теліпський у мережі.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що півроку тривала тяганина з розподілом грошей, які держава виділила родині загиблого бійця. Мати Героя хотіла всі гроші віддати на потреби військових, а батько, який 20 літ не брав участі у синовому житті, вимагав половину грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волноваха Показати IP 16 Грудня 2015 09:56
Не травмуйте маму, поранення було не в голову.
SVV до Волноваха Показати IP 16 Грудня 2015 18:33
Напишіть як було, бо в цьому житті не має кому вірити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus