USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Студенти й викладачі ВНУ навідалися до прикордонників із допомогою та патріотичним концертом

30 Листопада 2023 23:46
Викладачі, студенти й працівники Волинського національного університету імені Лесі Українки продовжують активно співпрацювати із Захисниками та Захисницями. Нещодавно Лесині люди відвідали військовослужбовців 3-го прикордонного загону імені Героя України, полковника Євгенія Пікуса.

Про це повідомили на сайті вишу.

Ректор Анатолій Цьось подякував військовим за службу і розповів про те, як університет співпрацює та допомагає ЗСУ. Окрім цього, військовим вручили п’ять квадрокоптерів, солодощі та предмети побутового вжитку.
Читати ще: Тренінги, виступи, продаж смаколиків: у ВНУ – масштабний ярмарок для допомоги військовим

Після цього студенти й викладачі факультету культури і мистецтв презентували присутнім патріотичні пісні. Для військових виступали народний артист України, професор Василь Чепелюк, старший викладач Олександр Голощук, студентки Маріанна Полянська, Ілона Головчак, Анастасія Гордієнко. Військовослужбовці подякували представникам Університету за допомогу.
Читати ще: Студенти луцького вишу влаштували військовим мистецький захід

Про враження від зустрічі із військовими розповіла студентка Ілона Головчак: «Відвідування військових і виступ перед ними – надзвичайна можливість для мене. Я отримала велике задоволення від спілкування зі справжніми Героями, які безперервно працюють на благо нашої країни. Їхня відданість й самовіддача вражають.

Було честю донести свої почуття через музику. Виступ перед військовими надихнув мене та підкреслив важливість постійної підтримки й вдячності за їхнє служіння.

Також ми їздимо співати пісні підбадьорення в госпіталь для військових. Це велике діло – милосердя та демонстрація вдячності за їхню службу й жертовність. Ми даруємо їм не лише музичний концерт, а й душевну підтримку та позитивні емоції в часи, коли вони можуть цього найбільше потребувати. Тому що підтримка через музику дуже важлива».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus