USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відкриють відділення реабілітації атовців

22 Вересня 2017 09:32
В обласному центрі Волині планують відкрити відділення реабілітації учасників АТО, у якому вони зможуть проходити фізичну та психологічну реабілітацію.

Про це йшлося сьогодні, 22 вересня, під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт поцікавився у начальника управління охорони здоров’я Миколи Якимчука відділенням реабілітації учасників АТО.

За словами Миколи Якимчука, вже виділено 200 тисяч гривень управлінню капітального будівництва на розроблення проекту кошторисної документації. Загалом проект вартуватиме близько 17 мільйонів. Зараз проектна документація проходить експертизу у місті Києві. Проект передбачає приміщення по фізичній, психологічній реабілітації, а також відновлення водними процедурами.

«Протягом 1-2 місяця після експертизи нам повернуть проектно-кошторисну документацію і ми перейдемо на інший етап», - зазначив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus