USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відкрили реабілітаційне відділення для учасників АТО

26 Січня 2016 14:29
Сьогодні у Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни після ремонту відкрили неврологічне відділення відновного лікування на тридцять ліжкомісць.

Заступник головного лікаря медзакладу Оксана Шкаровецька розповіла, що у відділенні лікуватимуть пацієнтів з ушкодженнями та після захворювань центральної та периферичної нервової системи та упорно-рухового апарату. Іншими словами, тут проходитимуть курси реабілітації учасники Антитерористичної операції.

Про це повідомили у прес-службі Благодійного фонду «Волинь-2014».

Ідея створення цього відділення виникла задля об’єднання бійців АТО в одному місці, адже раніше вони лежали в різних палатах. Також це відділення слугуватиме, так званим, координаційним центром з командою людей-професіоналів, які можуть вирішити проблеми «атошників».

«Тут ми долатимемо не тільки проблеми фізичного здоров’я хлопців, але й допоможемо їм відновити психічний та психологічний стан. Будемо також допомагати в оформленні документів та вирішувати юридичні питання. У відділенні працюватиме невелика команда спеціалістів, яка зможе повністю надавати хлопцям таку допомогу», - сказала Оксана Шкаровецька.

Облаштувати неврологічне відділення відновного лікування медикам допомогли волинські благодійники та українці, які нині проживають в Данії.

Так, Благодійний фонд «Волинь-2014», з ініціативи свого фундатора Андрія Турака, закупив для потреб медичної установи пральну машину та два м’яких дивани, а Українсько-Данська волонтерська спілка «Збережи Україну» передала столи та комоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
айо Показати IP 26 Січня 2016 14:43
2 дивана і стіралка. агонь !
911 до айо Показати IP 26 Січня 2016 15:40
Я тої ж самої думки! А більше йому слабо потратитись?
Анонім до 911 Показати IP 26 Січня 2016 19:41
певно пацієнти іншої лікарні коментують....
Анонім Показати IP 26 Січня 2016 16:20
Краще видапиб посвідчення учасникам своєчасно, а то неможливо добитись.
911 Показати IP 27 Січня 2016 16:00
і зовсім не пацієнти, а ті що вміють добре рахувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus