USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Відремонтують одну з найстаріших вулиць Луцька

27 Червня 2018 21:04
Поточний ремонт вулиці Караїмської, що в Старому місті, оцінили у 294 тисячі гривень.

Про намір провести ремонтні роботи департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив 26 червня через систему електронних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 12 липня. Аукціон, своєю чергою, має відбутися 13 липня.

Ремонтні роботи заплановано закінчити до 31 серпня цього року. Вони включатимуть виправлення профілю щебеневих основ, укладання щебеневих основ, покриттів, влаштування дорожніх корит, облаштування узбіч тощо.

Гарантійний термін на роботи після здачі об’єкта в експлуатацію становитиме три роки. У випадку виявлення дефектів, пов’язаних із неналежною якістю послуг, підрядник зобов’язується усунути їх за власний рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus