USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку відремонтують вулицю Кривоноса і Малоомелянівський провулок

23 Травня 2023 12:40
Протягом цього року в Луцьку запланували здійснити поточні ремонти вулиці Кривоноса та 8-го Малоомелянівського провулку.

Торги для пошуку підрядників на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Очікувана вартість робіт на вулиці Кривоноса (на ділянці від вулиці Гетьмана Мазепи до вулиці Бібліотечна) становить 1,12 мільйона гривень. Натомість поточний ремонт 8-го Малоомелянівського провулку (аварійно-відновлювальні роботи) оцінили у 975 тисяч гривень.

Поточний ремонт вулиці Кривоноса включатиме очищення покриття, засипання промоїн і просідань щебенево-піщаною сумішшю, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттів із вирівнювальним шаром із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю, перекладання горловин оглядових колодязів трирядовою кладкою.

А на 8-му Малоомелянівському провулку запланували наступні роботи: холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттів із гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, виправлення профілю щебеневих основ із додаванням нового матеріалу, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю, улаштування дорожніх корит, основ і покриттів із щебенево-піщаної суміші.

Ремонти планують закінчити до 15 листопада 2023 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, в Луцьку запланували капітальні ремонти прибудинкових територій на вулиці Ківерцівській, 16 та на вулиці Рівненській, 81-87.

Також у місті відремонтують вулицю Карбишева та вулицю Загородня.

Як ми писали, в Луцьку планують відремонтувати пішохідну доріжку від вулиці Глушець до центральної алеї парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. У планах – і поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів у парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus