USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відзначили День Національної поліції України

4 Липня 2023 16:17
З нагоди Дня Національної поліції України, який відзначають 4 липня, Луцький міський голова Ігор Поліщук та обласне керівництво взяли участь в урочистих заходах, що відбулися на території управління патрульної поліції.

Про це повідомляють в Луцькій міській раді.

Ігор Поліщук привітав поліцейських з професійним святом від себе особисто та від усього депутатського корпусу міської ради.
«Дякую вам за роботу, яку ви робите в місті, за те, що ми, як міська влада, можемо покластися на вас і мешканці громади почувають себе у безпеці. Дякую, що ми спільно вирішуємо ті завдання, які сьогодні стоять перед нами», – сказав міський голова.
Окремо він подякував тим поліцейським, які виконували та виконують бойові завдання в зоні ведення бойових дій та захищають нашу державу: «Бажаю, щоб ваші колеги, в тому числі начальник нашої патрульної поліції Дмитро Мокич та усі інші захисники, якомога швидше повернулись живими, здоровими та, щоб Україна обов’язково перемогла».
«Бажаю усім вам міцного здоров’я, добра, миру, злагоди та підтримки від ваших рідних та близьких, тому що ваша робота непроста. З людьми працювати чи не найважче, адже вони бувають в різних емоційних станах, по-різному реагують на зауваження та штрафи, але ваша робота є дуже потрібна: це порядок, дотримання прав людей, дотримання закону в нашому місті», – привітав правоохоронців Ігор Поліщук.
Міський голова окремо відзначив, що такою авторитетною організацією, як Міжнародний республіканський інститут США, проводилось загальноукраїнське муніципальне опитування, де Луцьк зайняв перше місце в питанні задоволеності громадян роботою поліції.

«Я хочу вам за це подякувати. Ваш внесок в цей вагомий результат є дуже серйозним», – наголосив Ігор Поліщук.

Після вітальної промови, він вручив поліцейським подяки за якісну та професійну роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus