USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вітали тих, хто вболіває за проблеми громади та дбає про розвиток міста

6 Грудня 2019 17:25
Завтра в Україні відзначається День місцевого самоврядування, проте депутати, члени виконавчого комітету, а також керівники та працівники виконавчих органів в обласному центрі Волині отримували привітання вже сьогодні, 6 грудня.

Урочистий захід відбувся у Палаці культури міста Луцька та розпочався зі святкового концерту. Потому присутнім показали відеоролик про історію самоврядування в Луцьку та його сучасний стан, зокрема, про міську раду та виконавчий комітет. Відзначалося, що виконавчі органи у Луцьку є чи не найвідкритішими до людей в Україні. Також розповіли про Центр надання адміністративних послуг, в якому можна отримати найбільше послуг серед усіх ЦНАПів країни.

Привітав представників місцевого самоврядування перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Вітаю теперішніх і колишніх працівників місцевого самоврядування. Хочу відразу передати вітання від виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, який поїхав в столицю за відзнакою для міста. Це ще раз підкреслює, що всі присутні, які сидять в цьому залі, які кожен день віддають усі свої сили, аби реалізувати інтереси громади, працюють недарма. Хочу побажати вам усім роботи, на якій вам би хотілося працювати ще більше на благо нашого міста», - зазначив Григорій Недопад.

Потому працівники місцевого самоврядування отримали відзнаки. Продовжилося дійство святковим концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
001 Показати IP 6 Грудня 2019 17:44
Цнап найкращий!!!!!!Молодці!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus