USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку візьмуться за незаконно встановлені гаражі

29 Жовтня 2014 16:27
На вулиці Конякіна в Луцьку встановлено низку гаражів, на одному з яких написано, що його мали знести до 2009-го року. Втім, він досі стоїть. Депутати хочуть розібратися щодо законності цього факту.

Про це йшлося під час 65-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29-го жовтня.

Із депутатським запитом звернувся до Луцького міського голови Миколи Романюка депутат Олександр Плісецький.

«На вулиці Конякіна, 9Б у дворі встановили 5 гаражів. Є великі сумніви щодо їх законності. Наприклад, на одному з них написано, що він мав би бути знесений до 2009-го року», - розповів Плісецький.

Запит депутата підтримали його колеги. Так, мер має дати розпорядження виконавчій гілці влади, аби розібратися із законністю встановлення гаражів. Після цього має повідомити про результати та вжити необхідних заходів, якщо є порушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
опа Показати IP 29 Жовтня 2014 17:24
Та Ви за ці гаражі вже беретесь надцятий раз) а толку?!
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 17:32
хіба вони комусь заважають? людям є де машини ставити....
цих Показати IP 29 Жовтня 2014 17:39
т.з. депутатів, треба спочатку спитати, де вони ставлять машини, якщо на власному подвір"ї в межах Луцька і Луцького району, то треба дозволити усім лучанам використовувати земельні ділянки депутатів усіх скликань для паркування машин мешканців Луцька... ви, виродки, земельні ділянки собі захапали, а тут будете вчити лучан, де ставити машини?
Лучан13 Показати IP 30 Жовтня 2014 10:52
Та сама ситуація і на Кравчука. Багато гаражів вже просто пустують... розвалюхи страшні. Пропонували навіть купити гараж черепашку. Взагалі багато клопоту від цих гаражів: загороджують прохід; із-за того що на площадках стоять в багатьох випадках пусті гаражі приходиться ставити авто на клумбах, газонах, дитячих майданчиках; коли гаражі стоять декілька підряд по ним дуже подобається бігати дітям, а це небезпечно. І естетичного вигляду пошарпані гаражі вулиці не додають. Я повністю за те щоб знести чи перенести ці гаражі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus