USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку вночі босий чоловік з ножем проник у чужу квартиру. Його затримали

15 Червня 2021 10:50
В обласному центрі Волині в квартиру однієї з багатоповерхівок на проспекті Молоді проник невідомий чоловік з ножем у руці. Згодом його затримала поліція.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Як зазначили, близько 3 години ночі власник квартири прокинувся від того, що в його помешкання проникла невідома особа з ножем. Злочинець був босий. Зі слів очевидців, він наніс потерпілому ножове поранення в руку.

Нападника затримали поблизу ресторану «Золотий дракон» на проспекті Відродження.

Натомість на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці повідомили,що заявнику лише погрожували ножем, про поранення не йдеться. До приїзду поліції, невідомий зник з квартири. Інспектори, оглянувши прилеглі двори, виявили 27-річного чоловіка, який підходив під орієнтування.

Його затримали, доправили до Луцького районного управління поліції та передали слідчим для з’ясування усіх обставин події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 15 Червня 2021 11:20
А це не той мандрівник про якого писали нещодавно?
Слідчі Показати IP 15 Червня 2021 12:49
Якщо є очевидці події, будем раді допитати !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus