USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку водій маршрутки не зупинився жінці з 4-річною дитиною

14 Лютого 2017 08:45
Лучанка Юля Туришин з 4-річною дитиною змушені були у 9-градусний мороз йти пішки, оскільки водій маршрутки №9 не зупинився на їхнє прохання. Хоча, зі слів жінки, вони стояли під знаком зупинки.

Про свою неприємну пригоду, яка трапилася 13 лютого, лучанка розповіла у Фейсбук.

«Щодня їду з малою дитиною (4 роки) з 33-го на ЛПЗ. Дитині стало зле (ви розумієте, не від «свіжого» запаху в маршрутці), тож довелося вийти на Гнідавській, відразу за поворотом від Данила Галицького. Перейшли мости, нерозчищеними тротурами дісталися до наступної зупинки (на вимогу), стали просто під стовпом з табличкою про зупинку. І ось їде така бажана маршрутка (одразу скажу маршрут 9 автобус з рекламою «Маріо Бруні», досить таки помітна). Однією рукою тримаю дитину, якій і без того зле, а ще й ці кучугури, і мороз 9 градусів, іншою – зупиняю», - розповідає жінка.

Проте на прохання зупинитися, водій через лобове скло показав жінці напрямок руху далі і не зупинився!

«Я там ніколи не ходжу, можливо, дійсно там вже не стають, але коли стоїть не просто людина, а жінка з дитиною, ще й під стовпом зі знаком зупинки, невже не можна зупинитись? Отож, наша подорож продовжилась аж до зупинки біля 14 школи. Я просто в шоці з цього всього...», - поділилися неприємними спогадами лучанка.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, луцькі перевізники вимагають підвищити вартість проїзду до 5 гривень. У Луцьку вже готують документ, яким мають затвердити нові розрахунки підвищення вартості проїзду. Щоправда, чи сягне вартість проїзду 5 гривень - поки невідомо.

Натомість лучани не раз скаржилися на якість перевезень та некоректну поведінку водіїв. До прикладу, напередодні Нового року водій маршрутки № 9 вирішив висадити з автобусу лучанку, яка їхала з чотиримісячною донечкою з дитячим візком, стверджуючи, що пасажирам з колясками та собаками місце у багажному відсіку тролейбуса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 14 Лютого 2017 09:34
Мудак на маршрутці.
ВВ Показати IP 14 Лютого 2017 09:39
Водії часто не стають, особливо якщо по переду якийсь конкурент. Вони тупо хочуть його обігнати. причина проста, на цій зупинці одна людина (яка махає руками як веслами і її незамітити-це треба бути сліпцем), а на іншій 5 чи більше. Таке хамство-це норма, оскільки у водіїв на першому місці грн., а не те що людина кудись поспішає.
*** Показати IP 14 Лютого 2017 10:03
"але коли стоїть не просто людина, а жінка з дитиною..." і? вже як з дитиною, то всі повинні кланятись? що за привілеї? що за порівняння? то просто людина-це така собі людина, яка може і постояти собі в мороз під стовпом, а ЖІНКА З ДИТИНОЮ-БОГ??? і як же той негідник-водій посмів не зупинитись....
Юлія до *** Показати IP 14 Лютого 2017 11:48
Ви напевно дітей не маєте. Тому так і Пишите. Або ви така сама мерзота як той водій.
Оксана Показати IP 14 Лютого 2017 10:17
А в маршрутці було місце? Інколи не зупиняються, бо переповнені.
Рома до Оксана Показати IP 14 Лютого 2017 10:23
З дитиною міг би зупинитись. А потім той водій буде старий Перун, і буде казати ,які всі не добрі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus