USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку водій маршрутки проїхав залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора

9 Грудня 2020 18:53
Сьогодні, патрулюючи у місті Луцьку, інспектори виявили порушення правил дорожнього руху маршрутним транспортним засобом БАЗ.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

53-річний водій не виконав пункт 20.5 (в) ПДР. А саме, рухаючись вулицею Карпенка-Карого та повернувши на вулицю Задворецьку, він проїхав через залізничний переїзд у той час, коли був увімкнений заборонний сигнал світлофора.

У салоні маршрутного транспортного засобу перебували близько десяти пасажирів.

Патрульні склали на водія адміністративний матеріал за ч. 3 ст. 123 (Порушення правил руху через залізничні переїзди вчинене під час надання послуг з перевезення пасажирів) КУпАП та тимчасово вилучили посвідчення водія.
Патрульна поліція закликає водіїв бути відповідальними, дотримуватися ПДР та не наражати на небезпеку себе та інших учасників руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Джек Показати IP 9 Грудня 2020 19:21
Серйозне преступлєніє.по ТСН покажуть?Мажор якийсь напевно
Віталій до Джек Показати IP 9 Грудня 2020 20:14
Дурний комент.От якби ти їхав у тій маршрутці і на додаток перед нею по рейках рухався поїзд - нескладно уявити, що було б з тобою,саме менше - обісрані штани.
Сергій до Джек Показати IP 9 Грудня 2020 21:03
Сунути пасажирів під колеса поїзда-це якраз "Серйозне преступлєніє", я б ще морду для профілактики набив!
Анонім Показати IP 9 Грудня 2020 19:23
Це норма. Тут вчасно пасажирів доставити важливо. А хто розробляв графік руху маршрутки і не врахував графік руху поїздів, то він тут ні до чого. В його вища освіта.
Ее Показати IP 9 Грудня 2020 19:47
От як би були копи які львівські несуть службу просто не побачили б це. А то постійно не бачать як летять на червоне на переході біля 2 школи. Цікаво що вони роблять що не бачать
Баранисько Показати IP 9 Грудня 2020 22:15
Моргаючий жовтий говорить про нерегульоване перехресття! "8.7.3 д) миготливий сигнал або два жовтих миготливих сигнали дозволяють рух і інформують про наявність небезпечного нерегульованого перехрестя або пішохідного переходу;" Саме миготливий сигнал запутує та провокує водія на проїзд... Чого так організовано рух на складному перехресті??? Десь місяць назад вже був подібний випадок на перехресті Стрілецька-Ківерцівська. Геть так само вантажівка пішла на моргаючий жовтий а на червоне на переїзді не було коли реагувати. Тільки там дещо простіще, там повільно ходять маневрові тепловози. В цьому випадку можна нарватися вже по дурному на пасажирський чи товарний потяг! Випадок не поодинокий та спровокований невірним регулюванням. Хто несе відповідальність за регулювання руху на вказаних перехрестях?
FRM до Баранисько Показати IP 9 Грудня 2020 23:35
Так довго писав,і все безтолку!Нема виправдань такому "РАГУЛЮ",в його руках життя багатьох людей, а він холоднокровно дивиться на червоне світло симофору і їде бо ж (графік).ЖАХ!!!!!Кожного дня особисто проїзджаю там і нічого складного не бачив.Позбавити посвідчення водія довічно,хай СУКА коліньми їздить,поки не наробив біди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Таки да до Баранисько Показати IP 10 Грудня 2020 11:10
До чого тут моргаючий жовтий? Навіть якщо б і зелений горів, то водій мав би зупинитися перед червоним сигналом на переїзді і виправдань тут бути не може взагалі. Так, не завадило би зробити синхронізацію світлофорних об'єктів, але в нас кожен собі хазяїн і з Укрзалізницею домовитися дуже важко (від слова неможливо), але на даний час треба виконувати те що є бо це не жарти.
Баранисько Показати IP 10 Грудня 2020 12:40
Толковому "FRM" та "Таки да" в пошуку Ютуба наберіть "Railroad Crossing's With Double Overhead Cantilevers Towers On One Side Compilation"... Ролик дасть вичерпну відповідь на Ваші заперечення.
Таки да до Баранисько Показати IP 10 Грудня 2020 14:51
Ой, а я і не знав що живу не в тій країні... постійно думаю чому мені сторінки відкриваються з локацією США. Ми вже офіційно якийсь там штат чи все таки живемо в Україні? Спустіться на землю грешну. От тому що в вас свої окремі ПДР всі аварії на дорогах і трапляються!
Баранисько Показати IP 10 Грудня 2020 15:17
до "Таки да" Країна в якій живете у Вас в голові, що там маєте з тим і живете! "До якогось там штату" нам як до Пекіну рачки. Наберіть в пошуку Ютуба "Railway Crossing TV shows produced by NTV Japan". Ще один приклад з країни яку Ви прирівняли до Штату. Думаю що японські діти не зрозуміють чого в нас так організований рух на переїзді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus