USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку водійка збила підлітка на переході: вона заплатить штраф та 200 тисяч моральної шкоди

5 Листопада 2023 14:59
Водійка, яка у Луцьку на вулиці Гордіюк збила підлітка, обійшлася штрафом у 51 тисячу гривень. Також вона має заплати постраждалому 200 тисяч гривень моральної шкоди.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

ДТП сталася 5 травня на вулиці Гордіюк. Лариса М. за кермом Skoda Fabia, рухаючись у напрямку проспекту Соборності зі швидкістю близько 50км/год, вчасно не загальмувала і на пішохідному переході збила підлітка.

Читати ще: Не кермував авто, а допомагав завести: волинянин у суді доводив, що не винний у п’яному водінні

Внаслідок аварії у юнака діагностували черепно-мозкову травму, переломи стегна, плеча та компресійний перелом хребта.
У суді обвинувачена свою вину у вчиненні інкримінованого їй кримінального правопорушення визнала повністю. Натомість позов про відшкодування моральної шкоди постраждалому визнала лише частково, мовляв, сума завелика.

Читати ще: Не мав прав, скоїв ДТП та випив після втечі: на Волині судили водія за 4 адмінправопорушення

Суд визнав Ларису М. винною та призначив винуватиці ДТП 51 тисячу гривень штрафу, а також на три роки позбавив права керувати авто.

Крім того, стягнув з водійки 62 638 гривень на користь медзакладу, де лікувався юнак, та 200 тисяч гривень моральної шкоди на користь постраждалого.

Олена БЮДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus