USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку волонтери наліпили майже 100 кілограмів вареників для військових у зоні ООС

17 Лютого 2022 23:10
В обласному центрі Волині волонтери наліпили майже 100 кілограмів вареників для українських воїнів на схід.

Акцію на підтримку воїнів, до якої долучилося 20 небайдужих людей, організувала засновниця сонячної кав’ярні Лариса Новосад спільно з волонтерським центром «Серце патріота», повідомляє Суспільне.

Як розповіла пані Лариса, акцію з приготування домашніх страв для військових у зоні ООС організовують щомісяця другий рік поспіль. Цього разу ліпили вареники з картоплею.

Для таких акцій, каже жінка, гроші не збирають: продукти для приготування вареників приносять волонтери.

«Якщо це картопля, то ми привозимо з дому, борошно нам доставили «Серце патріота». Сало кожна ґаздиня принесла до акції. Тут головне робота, робочі руки», – розповідає.
До ліплення вареників долучилися волонтери різних громадських організацій обласного центру. Приходили у вільний час: в обідню пору, після навчання, роботи.

Постійною учасницею акції є лучанка, волонтерка Олена Балабаш. Вона каже: своїм прикладом показує, як об'єднавшись можна робити добрі справи.
«Вареники – це частина української культури. Ми це з любов'ю робимо, тим більше, сьогодні такий день – День єднання. Любов – це не тільки вишиванка і гімн, а дії», – зазначає лучанка.

Щомісяця домашні страви, які готують волонтери, на схід країни відвозять бригади волонтерського центру «Серце патріота».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus