USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» зіграє домашній матч із ФК «Зірка»

2 Листопада 2018 08:00
3 листопада на стадіоні «Авангард» у 16 турі Першої ліги Чемпіонату України «Волинь» зіграє з ФК «Зірка».

Про це повідомляють на сайті ФК «Волинь».

Перше коло чемпіонату України «Волинь» завершила на другому місці турнірної таблиці. А останній поєдинок навряд чи сподобався Андрію Тлумаку та його тренерському штабу – «Хрестоносці» створили собі проблеми та пропустили тричі ще у першому таймі, щоправда, досить переконливо та героїчно вийшли з положення та подарували уболівальникам яскравий та видовищний «камбек» – 5:3. До слова, ця перемога стала для «Волині» уже другою поспіль, коли команда поступалася у рахунку.

Свої перші голи у цьогорічному чемпіонаті позабивали Валерій Болденков, Василь Курко та останній наш новачок – Младен Бартулович. Уже на звично високому рівні черговий раз виступив Денис Кожанов, який віддав дві гольові передачі, а дует нападників у складі Дмитра Козьбана та Ігоря Карпенка також розписався у воротах суперників. На майбутній матч усі вони зможуть знову продемонструвати свої найкращі вміння. Єдиною втратою «Волині» на суботу буде Болденков, який пропустить гру проти «Зірки» через дискваліфікацію. Утім, його зможе замінити Сергій Петько, або ж, як це було на початку сезону, універсальний Курко. Тож до поєдинку наша команда підійде у повній бойовій готовності.

У «Зірки» - діаметрально протилежна ситуація. Команда просто не готова до першолігових реалій і з талановитою, але необстріляною молоддю відчуває на собі всю гіркоту виживання у другому за рангом дивізіоні національної першості. Поки що сенсаційна перемога над «Інгульцем» посеред чемпіонату так і залишається єдиним успіхом команди з Кропивницького в цьому сезоні. Підопічні Андрія Горбаня дуже мало забивають цього чемпіонату (усього шість голів), а в останніх трьох іграх пропустили аж тринадцять разів. Утім, попри всі проблеми суперника, «Волинь» навряд чи буде його недооцінювати. А глядачів «Авангарду» після шоу з «Гірником-Спортом» влаштує лише переконлива перемога своїх улюбленців.

VERSUS

У першому турі чемпіонату «Волинь» нарешті перемогла у Кропивницькому – уперше з далекого 1972-го року. Взагалі, обидва учасники протистояння дуже добре історично грають одна проти одної на власних полях, а в загальній статистиці спостерігається невелика перевага «Зірки». При цьому, гості також уже протягом довгого часу не перемагали у Луцьку – з 1981-го року. Більше того, за часів незалежної України «Хрестоносці» виграли усі сім матчів на «Авангарді».

Статистика зустрічей «Волині» проти «Зірки»:59 матчів, 20 перемог, 15 нічиїх, 24 поразки, різниця голів 59:69

Всього вдома:29 матчів, 17 перемог, 8 нічиїх, 4 поразки, різниця голів 41:18

Всього в гостях: 30 матчів, 3 перемоги, 7 нічиїх, 20 поразок, різниця голів 18:51

«Волинь» проти «Зірки» в українських чемпіонатах: 15 матчів, 8 перемог, 1 нічия, 6 поразок, різниця голів 20:15

АРБІТРИ

Головним суддею матчу буде одесит Геннадій Серпутько. Матч «Волині» він обслуговуватиме уперше. Йому допомагатимуть асистенти Петро Котубей з Виноградова та Віталій Український з Луганська. Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Едуард Валенко (Львів).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Зірка» (Кропивницький)

Рік заснування: 1911

Кольори клубу: червоно-жовті

Офіційний сайт клубу: https://fczirka.com.ua/

Головний тренер: Андрій Горбань

Поточне місце у турнірній таблиці Першої ліги: 15 (14 матчів, 1 перемога, 13 поразок, різниця голів 6:39, 3 очки)

Початок матчу о 17:00.

Пряма трансляція матчу – телеканал «Аверс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus