USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку встановлять 14 «розумних» зупинок за грантові кошти

27 Лютого 2019 15:59
У Луцьку планують встановити 14 «розумних» зупинок і 22 «розумних» табло.

Про це йшлося 27 лютого під час пленарного засідання 53-ї сесії Луцької міської ради.

Так, Луцьк у співпраці з німецьким краєм Ліппе планує реалізувати міжнародний проект «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька».

Фінансування програми здійснюватиметься за рахунок бюджету міста та грантових коштів. Загальний обсяг видатків складає 7,907 мільйона гривень, із яких 814 тисяч гривень – кошти бюджету міста, а 7,093 мільйона гривень – грант.

Окрім закупівлі та встановлення зупинок і табло громадського транспорту, проект передбачає закупівлю сервера, поїздку експертів транспортної сфери Луцька до краю Ліппе, організацію навчань для водіїв і перевізників, розробку стратегії розвитку громадського транспорту та транспортної інфраструктури до 2024 року, поїздки експертів краю Ліппе до Луцька з метою супроводу реалізації проекту та консультування підготовки стратегії, виготовлення промоційних матеріалів, відео, розробка веб-сайту та мобільних додатків.

Реалізація програми дозволить Луцьку покращити якість надання послуг громадського транспорту; розробити дорожню карту розвитку транспортної сфери завдяки підготовці стратегії розвитку громадського транспорту та транспортної інфраструктури до 2024 року; поглибити співпрацю з краєм Ліппе ФРН тощо.

Проект впроваджуватиме виконком Луцької міськради спільно з адміністрацією краю Ліппе в рамках програми «Сталий розвиток громад через партнерські проекти – NAKOPA 2018» за співфінансування федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини через некомерційне ТОВ «Engagement Global».

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Yfnf Показати IP 27 Лютого 2019 16:24
А де перелік зупинок? Що ви пишете як діду на село???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus