USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку встановили ставку туристичного збору

10 Липня 2020 12:24
У обласному центрі та на території Луцької міської територіальної громади встановили ставку туристичного збору за кожну добу тимчасового розміщення однієї особи у місцях проживання або ночівлі.

Про це стало відомо сьогодні, 10 липня, під час засідання дистанційної 86-ї позачергової сесії Луцької міської ради

Так, у відповідності до проєкту рішення, на території Луцької міської територіальної громади ставки туристичного збору за кожну добу тимчасового розміщення однієї особи у місцях проживання або ночівлі становить: за добове проживання, вартістю до 600 гривень – 0,25%; за добову ночівлю, вартістю понад 601 гривню – 0,5% для внутрішнього і в’їзного туризму відповідно.

Рішення набуває чинності з 01.01.2021 року

Контроль за правильністю нарахування, повнотою та своєчасністю сплати податку здійснюватиме ГУ ДФС у Волинській області.

Луцькі обранці громади проєкт рішення ухвалили.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини розповідало про те, що луцькі депутати затвердили ставку збору за місця для паркування транспортних засобів на території обласного центру та населених пунктів Прилуцького старостинського округу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 10 Липня 2020 13:05
Просто цікаво, туристи це зрозуміло, орієнтація на заможних закордонних туристів, а от якщо людина з іншого міста приїхала у відрядження, то вона теж буде платити цей податок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus