USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку виділять кошти на проект реконструкції РАЦСу під філію ЦНАПу

12 Червня 2018 11:28
Добудувати п’ятий поверх до будівлі РАЦСу планують у рамках реконструкції будівлі під філію Центру надання адміністративних послуг.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 12 червня.

Депутати розглянули проект рішення про перерозподіл видатків бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста по виконавчому комітету.

Пропонували збільшити видатки на розроблення проектної документації на реконструкцію приміщення під філію департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міськради. Йшлося про приміщення РАЦСу на проспекті Соборності, 18. Видатки пропонують збільшити на суму 1,497 мільйона гривень за рахунок зменшення видатків на утримання та розвиток наземного електротранспорту – придбання тролейбусів для КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Враховуючи рекомендації робочої групи зі створення філії департаменту ЦНАПу та звернення проектної організації, з метою пришвидшення робіт по виготовленню проектної документації виникла потреба провести авансову оплату за вказані роботи в розмірі до 30% вартості.

Директор департаменту бюджету ту фінансів Лілія Єлова розповіла, що перерозподіл коштів здійснюють у межах одного розпорядника – виконкому.

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карпяк пояснила, що виконати проект планують протягом 4 місяців, і його вартість становить 1,5 мільйона. Для того, щоб виплатити проектантами аванс за початок розробки проекту, потрібно виділити бодай 500 тисяч гривень. Загальна вартість будівництва становитиме 75 мільйонів гривень. З її слів, проектанти повинні оглянути будівлю і якщо дозволяє фундамент, планують добудувати п’ятий поверх. Таким чином, площа приміщення значно збільшиться, 400 метрів квадратних відведуть для департаменту соцполітики. Оскільки вже невдовзі у Верховній Раді розглядатимуть законопроект про передачу повноважень РАЦСів на місця, реконструкція приміщення на часі. Виділити кошти на будівництво обіцяє Мінрегіонбуд.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Діти Показати IP 12 Червня 2018 12:57
Школу добудуйте.!!!!!!! А свої "роздуті" кадри потісніть у вже існуючих кабінетах. А то таке відчуття, що в нашій країні більше чиновників народжується ніж дітей .
Всезнайко Показати IP 12 Червня 2018 13:08
Тепер Карпячці буде ближче на роботу ходити...
Протеже Показати IP 12 Червня 2018 19:07
Капець! Це ж стільки людей сидить у тому ЦНАПі і лише займаються тим, що приймають заяви! Кому потрібна така армія посередників, що носять туди-сюди різні папери?? Країна ідіотів!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus