USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку виділили пів мільйона на реконструкцію приймального відділення у міській лікарні

10 Липня 2020 12:02
500 тисяч гривень виділили луцькі депутати у межах перерозподілу бюджету на реконструкцію відділення екстреної медичної допомоги у Луцькій міській клінічній лікарні.

Про це стало відомо сьогодні, 10 липня, під час засідання дистанційної 86-ї позачергової сесії Луцької міської ради.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова, у межах перерозподілу міського бюджету, 500 тисяч гривень луцькі депутати виділили для управління капітального будівництва на реконструкцію основного корпусу Луцької міської клінічної лікарні, що знаходиться на проспекті Відродження, 13. За ці кошти реконструюють відділення екстреної невідкладної медичної допомоги. Гроші перерозподілили із резервного фонду.

Водночас, як повідомив депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук, 7 мільйонів гривень на реконструкцію приймального відділення міської лікарні у Луцьку уже передбачено з державного бюджету, однак, ця сума у майбутньому може бути й більшою.

«За цією програмою виділили 7 мільйонів на 7 приймальних відділень. Але, очевидно, що реконструкція приймального відділення у Любешеві може обійтися бюджету у меншу суму, то можуть бути й вільні залишки», – зазначив обранець громади.

Так, луцькі депутати проголосували «за» таке рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus