USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку виявили групу нелегальних мігрантів з В'єтнаму

15 Вересня 2020 11:20
Групу нелегальних мігрантів, що складалася з п’яти осіб, правоохоронці виявили сьогодні вночі. Чоловіків доставили Державної міграційної служби України у Волинській області.

Сьогодні близько 3 години ночі під час патрулювання на вулиці Героїв УПА у Луцьку помітили підозрілий автомобіль Skoda Fabia, повідомляють на сайті поліції.

Під час перевірки авто поліцейські виявили, що там перебуває п’ятеро чоловіків азіатської зовнішності без жодних документів. Пояснити мету свого перебування на Волині чоловіки не змогли.

У патрульних виникли підозри, що іноземці незаконно знаходяться на території України, тому на місце події викликали працівників відділу боротьби зі злочинами, пов‘язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області. Поліцейські з’ясували, що нелегали є громадянами Соціалістичної Республіки В‘єтнам, а після проведення перевірочних заходів їх доставили до Державної міграційної служби України у Волинській області.

Там вирішать їх подальшу долю перебування на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Вересня 2020 11:48
В журавичі їх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus