USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вихованців луцької спецшколи «Скарбниця мудрості» привітали з новорічними святами

24 Січня 2019 14:15
З новорічними та різдвяними святами учнів спеціалізованої приватної школи «Скарбниця мудрості» І-ІІІ ступенів ВОБФ «Переображення» привітали 24 січня радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан.

Це перша у Луцьку приватна християнська школа, у якій зараз навчається 113 дітей, в тому числі діти із інвалідністю, вадами зору, слуху, опорно-рухового апарату. Особливістю закладу є поглиблене вивчення деяких предметів, зокрема англійської мови, індивідуальний підхід до кожного учня. У класах навчається від 10 до 18 учнів, що дозволяє забезпечити індивідуальний підхід до кожної дитини.

Вітаючи діток та вчителів із різдвяними святами, Ігор Поліщук зазначив: «Для того, щоб жити та творити добрі справи у будь-якому місті, потрібне Боже благословіння, адже ми є лише інструментом у руках Господа. Дякую усім, хто працює у школі «Скарбниця мудрості». Це особливий для нашого міста навчальний заклад. Також щира вдячність нашому партнеру – церкві «Фіміам», спільно з якою ми втілюємо багато важливих соціальних проектів. Бажаю усім вам добра, миру, злагоди, Божої ласки, натхнення, успіхів у навчанні. Будьте милосердними, чуйними та уважними до потреб один одного», – побажав він.

До привітань долучилася й начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, побажавши діткам міцного здоров’я, гарного настрою, позитивних вражень від навчання, цікавого та успішного здобуття нових знань.

Величезну вдячність за увагу Ігорю Поліщуку та владі міста Луцька за турботу та щоденну працю задля успішного розвитку нашого міста висловив директор школи Сергій Гопанчук.

На завершення маленькі вихованці школи отримали солодкі подарунки від міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus