USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку викладач ВПУ, який попався п’яним за кермом, хотів відкупитися за 1600 грн

1 Лютого 2024 06:42
В обласному центрі Волині судили викладача одного з навчальних закладів, який намагався відкупитися за п’яне водіння.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

На лаві підсудних опинився майстер-викладач Луцького вищого професійного училища Володимир З. Про нього відомо, що він одружений, має третю групу інвалідності.

Ввечері 14 грудня минулого року поліцейські зупинили Володимира З. на вулиці Глінки за кермом Renault Clio. Чоловік їхав за кермом авто без увімкнених фар. Під час спілкування правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд. Результат – 2,03 проміле.

Читати ще: На Волині керівник відділу «Теремно-Хліб» намагався відкупитися $50 за п’яне водіння

Коли ж на Володимира З. почали складати протоколи про адміністративну відповідальність, він запропонував поліцейським вирішити питання на місці. Попри неодноразові попередження про кримінальну відповідальність, водій поклав у кишеню куртки поліцейського 1600 гривень.

Таким чином Володимир З. вчинив злочин, передбачений ч.1 ст.369 КК України. У суді він визнав свою вину. Представники Феміди оштрафували хабарника на 18 тисяч 700 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus