USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку викрили склад з нелегальним пальним

18 Березня 2021 12:48
У Луцьку виявили склад з нелегальним пальним, яке реалізовували без належних документів.

Податковою міліцією ГУ ДФС у Волинській області у складі міжвідомчої регіональної групи з ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Волинської області, а саме працівників Головного управління ДПС у Волинській області, УСБУ у Волинській області, УСР у Волинській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, управління Держпраці у Волинській області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, ліквідовано міжрегіональний канал постачання пального сумнівного походження, – інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Так, в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України, на підставі ухвали суду, проведено санкціоновані слідчі дії. За результатами проведеного обшуку в місті Луцьку, припинено діяльність складу пально-мастильних матеріалів, де зберігалося й реалізовувалося необліковане дизельне паливо та бензин без документів щодо його походження, а також без сертифікатів якості на відповідність вимогам ДСТУ. При цьому, в ході проведених заходів затримано бензовоз, який саме зливав пальне до резервуарів складу.

Разом з тим, встановлено, що реалізація пального здійснювалася за готівкові кошти без застосування в установленому законом порядку реєстраторів розрахункових операцій.

Відтак, фіскалами з незаконного обігу вилучено більше 130 тонн пального, паливно-роздавальні модулі, металеві резервуари та бочки, чорнові записи про надходження та реалізацію пального. Крім того, вилучено транспортний засіб, а саме бензовоз, яким здійснювалось транспортування пально-мастильних матеріалів на даний склад. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить близько 5 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ага Показати IP 18 Березня 2021 12:59
Божечки, всі знають що на лідавській, на тер мясокомбінату є ця заправка, і табло з цінами виведено на конякіна, а тут така подія, викрито!
123 Показати IP 18 Березня 2021 13:27
заправка до якої постійно їде черга з авто і бусів. ціна набагато нижча ніж на азс. І тому АЗС злили інфу податківцям щоб закрили. Це просто завість "бариг". А на рахунок якості то все пальне в Україні з одної бочки тільки різні вивіски які його продають. Заправлявся бензином, без проблем і жалоб на якість. Жаль що "ми багаті автовласники" втратили доступну заправку.
Pumba Oil Показати IP 18 Березня 2021 14:41
Ще є одна із пальним сумнівної якості на Ківерцівській. Цю закрити "слабо"?
Я Показати IP 18 Березня 2021 15:50
От і де тепер брати бензин по 21.50? Заправляв постійно два авто, одне нове а інше 15-ти річний ТАЗ за по 17 грн. Жодних питань по якості бензину. Добре, що хоч бак в неділю залив...
Клієнт Показати IP 19 Березня 2021 12:22
Ну на рахунок бензину можу поспорити, один раз заправився до повного і все було добре, а другий раз заправив шмурдяк якийсь, ледь до дому доїхав щоб злити його повністю, поїхав на upg, залив 95 і все стало добре, більше туди ніколи не їздив і нікому не радив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus