USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вимагають звільнити анестезіолога, який п’яним ввів наркоз дитині

13 Березня 2016 11:30
На Волині п'яний лікар мало не вбив 5-річну дитину. Принаймні, так стверджують батьки маленького Назара. Хлопчик почав синіти після уколу анестезіолога. Після інциденту ескулап втік з медзакладу.

Де він зараз та чому зізнання головного лікаря приголомшило і батьків і журналістів, - інформує НТН.

5-річного Назарчика кілька днів тому терміново привезли до лікарні із сильним болем у животі. Медики одразу сказали подружжю - їхньому синові потрібно видаляти апендикс. Але батьки помітили дивний стан лікаря-анестезіолога. Саме він мав робити дитині наркоз. Батько Назара переконує - від медика добряче пахло алкоголем. Але укол він таки зробив. І вже за кілька хвилин хлопчикові стало гірше.

"Після того дитина почала синіти - нігті посиніли, губи посиніли, він став холодний - ми відразу звернули на це увагу, і ці жінки, які тут лежали. Вибіг персонал з коридору, і я скажу, що їм велика подяка - вони врятували фактично мою дитину", - розповідає батько Назара Сергій Сачук.

Перелякані родичі викликали поліцію, адже були певні - нетверезий медик увів малюкові надмірну дозу ліків.

"Прибувши на місце, лікаря в лікарні не знайшли - його уже не було, а батько звернувся з Луцький міський відділ поліції з написанням заяви, щоб у подальшому запобігти таким випадкам", - пояснила інспектор патрульної поліції Луцька Юлія Щолокова.

Анестезіолог Олег Шелест зник із лікарні, навіть не допрацювавши своєї зміни, розповідають батьки. На телефонні дзвінки чоловік не відповідає. Але, дивним чином, одразу після інциденту опинився на лікарняному. Його ж керівник не приховує: колега давно має проблеми з алкоголем. Більше того, він і раніше з'являвся нетверезим на роботі. Але чомусь досі на це не реагували.

"Подібних скарг не було, але факти були однозначно. Ми його знаємо, і всі знають, і про це всі розказують. Любій людині дається шанс виправитись, але якщо людина не розуміє і далі продовжує - мають бути кардинальними міри", - каже виконувач обов’язків керівника Волинського обласного дитячого територіального медоб'єднання Людмила Гагаловська.

Батьки хлопчика вимагають звільнення лікаря з роботи. Адже наступного разу його пацієнта можуть просто не врятувати.

"Я хотів би, щоб після нас ті дітки, які будуть тут, вони такого не мали б і не зустрічалися б з таким", - каже батько Назара.

Тим часом маленький Назар уже за кілька днів буде вдома. Його життю вже нічого не загрожує.

"Стан дитини близький до задовільного: активний, бігає, нічого не болить. Йому знімемо шви, і якщо все буде нормально - в понеділок піде додому", - розповів дитячий хірург Ростислав Вдовін.

Чим завершиться цей медичний скандал - поки невідомо. Поліцейські лише твердять - триває перевірка. Службове розслідування обіцяють провести і в лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Лучанин Показати IP 13 Березня 2016 12:26
Зареєструйте петицію на сайті міськради про звільнення такого горе алкаша
Anet Показати IP 13 Березня 2016 12:35
Яка саме лікарня?
Луцьк Показати IP 13 Березня 2016 12:38
Тримайте журналісти на контролі і тоді буде результат... Не тільки Шелест має вилитіти з медицини, а й адміністрація закладу повинна понести покарання.
Лучанин до Луцьк Показати IP 13 Березня 2016 13:37
Я згідний, за місяць керування цією баришнею в лікарні... Бардак якого ще не було ніколи!!!!а Гагаловська присує всіх не згідних з нею, і доводить людей щоб звільнялись...скоро розвалить одну з кращих дитячих мед.установ України. Люди пора брати це питання на свій контроль, бо не буде скоро де дітей лікувати!!!
Свідомий до Луцьк Показати IP 13 Березня 2016 13:49
Точно! хто допустив п'яного злочинця до дитини також має бути засуджений!!!
Медик Показати IP 13 Березня 2016 13:52
А пані Гагаловську давно пора на пенсію відправити.. Такого бардака як зараз( за місяць керування нею) ще ніколи не було. Пора брати на контроль конкурс на посаду ген. Директора. Бо скоро не буде де діток лікувати. А правоохоронцям потрібно перевірити діяльність цієї дамочки(Гагаловської Людмили Аркадіївни)
призначити Показати IP 13 Березня 2016 13:52
головою лікарні..порішає питання гаспадарчі як тре..підготовка імєєтса..
Знаючий Показати IP 13 Березня 2016 14:13
А ви знаєте що ця в.о.генерального Гагаловська Л.А родом з Луганщини... Сепарів на керівну посаду?? УЖАС
Пацієнт Показати IP 13 Березня 2016 16:02
Реєструйте петицію на сайті міськради про звернення до МОЗ з питанням звільнення такого ескулапа та покарання адміністрації закладу за такий бардак !!!
123 Показати IP 13 Березня 2016 16:14
коментар було видалено
ЛЮСТРАТОР АК- 7,62 Показати IP 13 Березня 2016 16:17
ДО АНЕСТЕЗІОЛОГА ВИ П'ЯНІ,АНЕСТЕЗІОЛОГ ВИ ЩЕ ХІРУРГА НЕ БАЧИЛИ.СТАРИЙ АНЕКДОТ.
До знаючого Показати IP 13 Березня 2016 16:41
Ужас, що в нас проживають такі ід*о, як ти!
Ирина Показати IP 13 Березня 2016 16:42
..Батьки підписали дозвіл0раз,а по-друге..Ви знаєте,мені ця ситуація не дає спокою...Я знаю,що Олег-чудовий спеціаліст.Так от ,що я подумала...Хто працював в медицині нає,що така реакція на анестезію може бути часто...І тут зовсім не обов"язково передозувати препарат..Шелест дуже грамотно робить усі ті підрахування і ніколи,повірте.ніколи діти не синіли,не спали довго після його наркозу!Тому,звісно треба розібратися.Це одні батьки,котрі злякалися за дитину-але це анестезія,могла бути і реакція з інших причин..Та скільком діткам він же робив анестезії до того,і гурдничкам навіть..То що,тепер про це забути і затоптати лікаря,заплювати,бо у дитини була реакція на препарат???Отямтеся..
123 до Ирина Показати IP 14 Березня 2016 16:04
А чому Шелест не дочекався закінчення зміни, втік з робочого місця- може справді було що приховувати?
до Ирина Показати IP 13 Березня 2016 18:03
Навіть якби один-єдиний раз людина зявилась у такому стані на роботу, а тим більше хірург чи анастезіолог та ще й у дитячій лікарні, то це не повинно навіть ставитись під сумнів - звільнення без права працювати за обраним фахам на протязі ... років!
Анонім до до Ирина Показати IP 14 Березня 2016 07:25
А де докази сп'яніння?!
мама Показати IP 13 Березня 2016 18:05
А пані Гагаловська - це служу совєтському союзу! В шию гнати!
полюх Показати IP 13 Березня 2016 18:43
п"яним усім і не тільки анестезіологам треба давати ордени!
не мама до ирина Показати IP 13 Березня 2016 18:49
і ще мабуть вимагав кошти за анестезію?але ви ж самі бачите що в таких спеціалістів є захисники ! це просто жах! розумію що це трапилось не з твоєю дитиною
веселка Показати IP 13 Березня 2016 19:40
Шелест оперував п'яним і за правління Ващиліна.Цього алкаша треба давно було гнати в шию.Батьки молодці ,всім треба вчитись в них.
Анонім до веселка Показати IP 16 Березня 2016 11:16
Анестезіолог оперував????
ігор Показати IP 14 Березня 2016 00:05
леді гага,це ше тому партачу повезло на якогось спокійного батька натрапив)))) інший би відправив в аут без анестезії....
12346 Показати IP 14 Березня 2016 07:14
Шелест пив при ващиліні не менше, всі це знали, але ген.дер. його захищав. Видать- добре ділився.
Лікар до 12346 Показати IP 14 Березня 2016 12:07
Ващилін відсторонив Шелеста від анастезій...якщо він знову почав їх робити, значить пані Гагаловська йому дозволила... А висновки робіть самі!!
Лікар до 12346 Показати IP 14 Березня 2016 12:13
І з головного лікаря сан.Дачного Шелеста зняв саме пан Ващилін( за п'янку)
Людина Показати IP 14 Березня 2016 13:35
ДО Ірини :бажаю , щоб такий лікар попався Вашій дитині, ГНАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!! таких лікарів
Ольга, до Людина Показати IP 14 Березня 2016 15:51
Шелеста гнати! Гагаловську гнатиІ! Таку хабарницю світ не бачив, а вона ще претендуе на головного лікаря! Ващилін всі ліки ,які давали дітям на лікування через Астрон продавав і ця не краща!
я до Ольга, Показати IP 14 Березня 2016 21:17
взагалі коли в нас накінець будуть гнати пенсіонерів з керівних посад -- куди не глянь у більшості медустанов гол лікарі --глибокі пенсіонери, ця стара нафталінова гвардія не не хоче уступати місця молоді вросли у свої крісла корні попускали -- зневажають та принижують працівників бо за роки керування обросли звязками та почувають себе такими царьками всевладними та безкарними
Лучанин Показати IP 14 Березня 2016 17:26
Хто допустив його до операції ??? Хто був старший/відповідальний на чергуванні/зміні/ в операційній - строгу догану !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ольга Показати IP 14 Березня 2016 21:40
Ця "жіночка" на людей кидається!!! Я чесно кажу! Це перед камерою вона адекватно себе веде, а без камери - це ЖАХ! Я мала "приємність" з нею поспілкуватися. Я в шоці від ситуацій які відбуваються в нашій медицині. Пам'ятаю, як декілька років назад викликала лікаря з Дитячої невідкладки - то вона заледве в двері пройшла, а її перегар випереджав її на 5 метрів. Вона і дитину ледве ідентифікувала, чи то хлопчик чи дівчинка. І це було б смішно, якби не було так сумно. А коли я звернулася до керівництва, вони сказали, що не звільнять, бо немає кому працювати!!!!(((( ОТ ТАК І ЖИВЕМО, нажаль!
Андрій Показати IP 15 Березня 2016 12:58
Зробіть комісію з професійних лікарів, проведіть відбір на головного та інших лікарів та взагалі на персонал. Я впевнений що є люди які вміють працювати а не красти як в нас прийнято. І зарплатню зробіть відповідну а то працівники вже починають тікати з медзакладів. Хоча ви скажете що будуть красти більше зробіть контроль за процесом роботи медустанов. Робіть порядок бо діти це основне в нашому житті!
)))))))((((((((( Показати IP 26 Березня 2016 19:37
мала можливість спілкуватися з Гагаловською- це жах, як лікар себе поводить!!!Гнати її треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus