USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку винуватець потрійної ДТП, в якому постраждала однорічна дитина, відбувся умовним

31 Травня 2019 22:43
Винуватець аварії, яка трапилася трішки більше місяця тому на вулиці Гордіюка у Луцьку та в якій постраждала однорічна дитина, отримав два роки умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання вдалося встановити, що 15 квітня цього року обвинувачений, керуючи автомобілем марки «Mercedes-Benz», рухався вулицею Гордіюк в напрямку вулиці Конякіна зі швидкістю приблизно до 50 км/год.

Так, під`їжджаючи до нерегульованого пішохідного переходу, що розташовується навпроти входу в «Північний ринок», водій неправильно оцінив дорожню обстановку та, перетнувши подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем марки «Daewoo Lanos TF69Y», який зупинився перед «зеброю», щоб надати перевагу в русі пішоходам, які в той час здійснювали перетин проїзної частини.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди вищезазначені автомобілі отримали механічні пошкодження, а пасажир «Daewoo Lanos TF69Y» отримав тілесні ушкодження.

Зокрема, між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Відтак, суд затвердив угоду, призначивши винуватцю ДТП покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на 2 роки.

Варто зазначити, що Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в ДТП взяло участь три автомобілі, однак в судовому вироку згадано лише два. До того ж, у вироку не вказано, що внаслідок ДТП була госпіталізована однорічна дитина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Любі свині Показати IP 31 Травня 2019 22:54
Також у вироці суду не зазначено що водій мерса ( нащадок виробників імперії іграшок ) був випимши за кермом. Не сказано, що то не перший його "зальот" за останній час в стані спяніння. Не ПОЗБАВЛЕНО ПРАВ ВОДІЯ! Тобто, цей ушльопок і далі бухий буде гасати по місту і калічити дітей...
123 до Любі свині Показати IP 1 Червня 2019 08:49
бо судової системи в нас немає взагалі, це не правова держава
Лучанин Показати IP 1 Червня 2019 01:10
Просто небайдужі люди роз'єднані. Людські відходи у вигляді прокурорів і суддів за хабарі собі подібним призначають смішні вироки. Треба разом тиснути на цей мотлох
Свідок Показати IP 1 Червня 2019 07:34
І швидкість там була - далеко не 50 км/год. А значно більше
Очевидець Показати IP 1 Червня 2019 08:47
Чому замовчують постійно прізвище? Знаю точно П а д у к а , от тільки шкода, що їхня мама Галя не усвідомлює того, що ізза її вини в неї виріс такий непутьовий син, чоловік, тато. Який в 9 год. Ранку віз свою дитину в садочок хільнувши забагато горілочки, і так постійно. А тато Сергій відкупляє його, ну слава богу може вже заберуть до себе в Іспанію.
Той хто дорожню обст Показати IP 1 Червня 2019 19:20
С#КА ору! То виходить можна обстановку неправильно оцінити і через ПОДВІЙНУ їхати! П!ДРN кругом і водій і суддя. Так давайте Індію на дорогах будемо влаштовувати їздити як кому вздумається і тіпа "НУ Я ТАК ОЦІНИВ ОБСТАНОВКУ ДОРОЖНЮ"
Alex Показати IP 1 Червня 2019 22:57
Луцького міськрайонного суду?Cуду корупціонерів і хабарників....!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus